Mini Krúžok Fit Dobrodružstvo Noha Popruh Pre Nintendo Prepínač Zväzok Tela, Zmysel Hry Fitness Detí Hračka Domov Šport Smart Herné Konzoly
Mini Krúžok Fit Dobrodružstvo Noha Popruh Pre Nintendo Prepínač Zväzok Tela, Zmysel Hry Fitness Detí Hračka Domov Šport Smart Herné Konzoly
Sku: g134575
(4 Recenzie)
Novinka

€22.88 €37.52

Popis:

Existuje veľa prepínač príslušenstvo v obchode, vitajte na výber v mojom obchode

(Produktu tretích strán. Nie Nintendo Originál . Neobsahuje Prepínač Radosť-Con,nemusia zahŕňať Hra)

Funkcie: 1.V Krúžku Fit Dobrodružstvo bude skúmať expanzívna svet, bojovať nepriateľov na ceste pomocou real-life fitness cvičenie. 2.Nový Krúžok-Con a Noha Popruh príslušenstvo (je súčasťou dodávky s hrou) zistiť a merať hráča v reálnom svete pohyby a premeniť ich v hre akcií, ako napríklad behanie na mieste presunúť svoju postavu pomocou svete pomocou priloženého Noha Popruh alebo stláčanie Krúžok-Con a sústruženie, že sila uplatniť do silný útok. 3.S ďalšie mini-hry a cvičenie rutiny, Krúžok Fit Dobrodružstvo je plné zábavy pre hráčov všetkých úrovní a životný štýl. 4.Krúžok Fit Dobrodružstvo ukazuje typické dobrodružstvo hra na jeho hlavu, ako hráči squat, stlačte a flex svoju cestu prostredníctvom výzvy určené pre široký rozsah telesných typov a úrovní fitness zážitok. 5.Ak chcete hrať hru, hráči pripojiť Radosť-Con radiče z ich Nintendo Prepnúť systém do zahrnuté príslušenstvo – jeden Krúžok-Con a jeden Noha Popruh. 6. Nohy na Zápästie je pripojený k prehrávaču hornej ľavej nohe, zatiaľ čo Krúžok-Con sa držal v oboch rukách. Krúžok-Con je flexibilný elektronické zariadenie, ktoré poskytuje odolnosť a funkcie senzor, ktorý detekuje námahe a reaguje na zmeny. 7.Krúžok Fit Dobrodružstvo môžu byť prispôsobené na hráča úrovne zručností, takže aj keď hráči nemajú skúsenosti s fitness, môžu nastaviť intenzita cvičenia, aby vyhovovali ich schopnosti. 8.Bude to nechať pokračovať každý deň na úroveň aktivity, ktoré je pohodlné pre nich.

Package Zahrnuté: Muža je veľkosť Prsteňa-Con x 1 (33x33x7) Nastaviteľné Elastické Noha Popruh x 1 detské veľkosti: Krúžok-Con x 1 ( 28x28x6 ) Nastaviteľné Elastické Noha Popruh x 1 Dobrý deň, Milí priatelia, máme aj veľa hier príslušenstvo, Nintendo príslušenstvo, a prepínať príslušenstvo v našom obchode. Sú kompletné v rôznych a lacné. Vitajte v našom obchode kúpiť produkty, ktoré potrebujete, spoločnosť sa nachádza v Huaqiangbei Trhu, Shenzhen, Čína (najväčší 3C elektronické obchodovanie na trhu) ,ktoré naša spoločnosť poskytuje one-stop nákup a objednanie služby, čo znamená, že môžeme slúžiť zákazníkom zakúpiť všetky produkty, ktoré potrebujete, Máte akýkoľvek produkt potrebuje, môžete poslať obrázky obrátiť na zákaznícku službu, nie je obmedzený na tovar v tomto obchode, môžete obráťte na zákaznícku službu, máme pre vás ceny a rýchlejšie dodanie rýchlosť výrobky sú všetky na sklade. Prosím, objednajte a my loď je rýchlo, Ak máte nejaké požiadavky, môžete požiadať súkromný list!

Štítky: kvet náladu krúžok, smart home, dosková hra, rcm prípravok nintendo prepínač, elektrický spínač pomocou časovača, radosť con nintendo prepínač, väzby nintendo, homekit prepínač, hra nintendo prepínač, taška nintend prepínač.

  • Názov Značky: Upingzi
  • Kompatibilné Značka/Model: Nintendo
  • Nintendo Model: NINTENDO PREPÍNAČ
  • Package: Áno
  • Typ Rozhrania: USB
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Pre prepínanie

Súvisiace produkty