Zadarmo Loď 50Pcs Hviezdne Nebo Striebro Šedá 20x29cm A4 Horúce Lisovanie Fólie, Papier Laminator Laminovanie Transfere Laserové Tlačiarne Karty
Zadarmo Loď 50Pcs Hviezdne Nebo Striebro Šedá 20x29cm A4 Horúce Lisovanie Fólie, Papier Laminator Laminovanie Transfere Laserové Tlačiarne Karty
Sku: g134844
(2 Recenzie)
Novinka

€4.24

Popis:

50 Listov Hviezdne Nebo Silver Grey A4 Veľkosť Fólie Papiere

O množstvo: Fólia je veľmi mäkké, tenké a ťažko počítať ručne, sme sa zbalil a počítať podľa stroj, zapísanej s našimi baliarne pred odoslaním von, ale stále niektorí zákazníci sa sťažujú, 2-3sheets chýbalo. Náš ochotný ponúknuť dostatočné množstvo, a tie nie sú problém, znížiť sťažovať, sme sa nastaví na 5% zľavu tvoria pár šancu straty teraz a potom, by ste mohli zvážiť pred mieste objednávky.

Vďaka za pochopenie! Pridať eleganciu do akéhokoľvek dokumentu vytlačené na laserovej tlačiarni, alebo kópiu stroj. Tlačiť dokument z laserovej tlačiarne alebo kopírky. Miesto fólie lícom nadol, šplhať stranou nahor, cez oblasť, ktorú chcete farbu. Teraz môžete železa, ďalej s veľmi horúce železo. Počkajte 30 sekúnd a lúpať. Môžete tiež spustiť cez laminator dodržiavať fóliu. Laser Fólia funguje tak, lepenie plastov v toner. Bude fungovať na atramentových tlačiarňach. Veci, ktoré budete potrebovať: Papier vášho výberu (ako dlho, ako môžete, dajte to cez laserové tlačiarne) laserové tlačiarne Fólie obrázok, ktorý chcete pridať k vášmu papieri. železa alebo horúce laminato Krok 1: Tlač obrazu na papier. Krok 2: Pokrytie vytlačený obrázok s fólie Krok 3: Používanie železa alebo horúce laminater na procese je Krok 4: Kôra fólie mimo papier Položky Zahrnuté:

50 ks A4 Veľkosť Hviezdne Nebo Striebro Šedá Hot Fólie, Papier pre Laminator

Štítky: mi papier do tlačiarne, abstraktných a4, fólie hot, plán plagát, pinoy, fólie horúce lisovanie, kyselina zadarmo papier, 100 bill, transfer fólia a4, fólia heat transfer.

  • Názov Značky: suruech
  • Materiál: Fólie papier
  • Číslo Modelu: Hviezdne Nebo Striebro Šedá

Súvisiace produkty