Koleno Rukávy 7mm (1 Pár) Vysoký Výkon Koleno Rukáv Podporu pre Vzpierania Hmotnosť Školenia a silový trojboj
Koleno Rukávy 7mm (1 Pár) Vysoký Výkon Koleno Rukáv Podporu pre Vzpierania Hmotnosť Školenia a silový trojboj
Sku: g134891
(0 Recenzie)
Novinka

€7.73 €7.89

Popis:

Odrážky:

1、PREMIUM 7MM KOLENO RUKÁVY (1 Pár): Hrajú 7mm Neoprénová Flex-Materiál navrhnutý pre maximálnu podporu, kompresie a stabilitu pre vzpieranie, powerlifting, CrossFit, kulturistika a viac!

2、KOLENO KOMPRESIE a PODPORA: Naše 3-D dizajn poskytuje štylistickými nosenie ideálny pre spoločné kompresie a teplo s optimálne dodáva pocit priedušnosti a pohodlia.

3、ZABRÁNIŤ ÚRAZU: Koleno rukávy znížiť tlak a opuch počas činnosti dokázané, že podporujú svalu a zabrániť úrazu. Zvýšenie výkonu a spoľahlivosti okamžite na všetky vaše výťahy!

4、NEROZBITNÉHO DÔVERU: Úroveň našej presnosť dizajn zámerne postavený pre zvýšenú výsledky rozbiť novým PR je. Útok váhy s teplou a tesné spoje okamžite zvyšuje silu a dôveru na všetky vaše výťahy.

5、VEĽKOSTI GRAFU: Prosím, použite veľkosti grafu v výpis obrázkov na objednávku správnu veľkosť. Potrebujete zmerať svoje pravé koleno veľkosť s pružnou páskou. Ak tesný zapadajú, je žiaduce, prosím, aby jedna veľkosť menšie, ako vaše merania.

Informácie:

Názov Produktu: Koleno Ochrany

Materiál: neoprén

Odkaz veľkosti (cca.):

S: 24-26 CM (9.4-10.2 v)

M: 26-28 cm (10.2-11)

L : 28-30 CM ( 11-11.8)

XL: 30-32 CM ( 11.8-12.6 v)

XXL 32-34 CM (12.6-13.4 v)

Zoznam:

Koleno podložky*2

Štítky: kompresia rukávy silovom trojboji, Koleno, koleno podložky silovom trojboji, ortézy lakťa, koleno sleev, koleno šport, koleno rukáv silovom trojboji, basketbal koleno, mŕtvy ťah tričko silovom trojboji, lámanie silovom trojboji pásu.

  • Názov Značky: MUMIAN
  • Materiál: Neoprénová
  • Vek: Dospelý
  • Číslo Modelu: Výkon Koleno

Súvisiace produkty