4pcs Univerzálny Nerez M18x1.5 O2 Kyslíkový Senzor Rozšírenie Dištančného Odstrániť Poruchy Konektor Striebro
4pcs Univerzálny Nerez M18x1.5 O2 Kyslíkový Senzor Rozšírenie Dištančného Odstrániť Poruchy Konektor Striebro
Sku: g134946
(1 Recenzie)
Novinka

€15.00

Popis:

Univerzálny Nerezový M18x1.5 O2 Kyslíkový Senzor Rozšírenie Dištančného Odstrániť Poruchy Konektor Striebro

Pôvodné 90 stupňov O2 Senzor Dištančné Motora Svetla CEL Skontrolujte Uzatvárací Mini katalyzátor, Pevný

Tieto dištančné obsahovať malé katalyzátor substrát, ktorý eliminuje CEL to pre katalyzátor pod efektívnosti. Pre skladby, ktorým sa schvaľujú catless používania, tieto môžete udržať vaše kódy preč. Na rozdiel od väčšiny senzor dištančné, tieto sú vysoko účinné, než len "pohybovanie senzor od prietok výfukových plynov'. Tieto NIE sú konkrétne vozidlo, a bude pracovať na model so štandardným O2 senzor. Ak chcete byť použité na následný snímače LEN.

Názov: Kyslíkový Senzor

Rozmer: 9.5x8.5x4cm

Hmotnosť: 0.044 Kg

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Použiteľné modely: všeobecné účely

Package Zahrnuté:

1 *Kyslíkový Senzor

Upozornenie: Vzhľadom na ručné meranie, sa môže líšiť od 1 cm až 3 cm. Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť.

Doprava Detail 1.Prosím, potvrďte svoju Adresu opatrne po vykonaní objednávky zašleme produktov naraz po platby prijaté. 2.Položky sú dodávané z Číny pomocou letecky;dosiahnuť väčšinu krajín within15-30 pracovných dní.

3.Kontaktujte nás, ak nechcete dostávať produkty 45 dní,a prosím, dajte nám 3 pracovných dní pre kontrolu nedoručené balení a dôvod,Ak to je náš problém,vrátime vám peniaze pre vás. Platba 1.Akceptujeme alipay,paypal,western union,TT tu. 2.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW 3.Prosím, uistite sa, že ste si prečítajte celú descriptiom a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom. Spätná väzba 1.Spoliehame sa na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť,preto ,váš názor je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať dobrý nám spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovar a služby. 2.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a vždy bude v našich silách, aby vám pomohol. 3.Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém,chápeme, koncerty a frustrácie vašej môže mať,a bude sa snažiť vyriešiť problémy. 4.Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na stránke,budeme vám pomôžu problém vyriešiť.

Štítky: o2 senzor nástroj, ve katalyzátora, oe katalyzátora, kyslíkový senzor rozpera, guľôčky kovov, guľôčky kovovou podložkou, kyslík zásuvky, o2 rozpera, kabelka mini, airless farba postrekovače pistong.

  • Druh: Mimo Vykurovacej Typ
  • Hysterézia: Dobrý
  • Lineárne: Dobrý
  • Názov Značky: JIAX
  • Rozsah Merania: Dobrý
  • farba: Sliver
  • Materiály: Železo + Zinok galvanické
  • Vnútorný priemer závitu: M18x1.5 mm
  • Rozlíšenie: Dobrý
  • Citlivosť: Dobrý
  • Opakovateľnosť: Dobrý
  • Typ Snímača: Magnetické Indukčné

Súvisiace produkty