100LED Slnečné Svetlo Nepremokavé Vonkajšie Osvetlenie, Núdzové Solárne Lampy, PIR Čidlo Pohybu pre Nástenné svetlá na Ulici Záhrady Dekor
100LED Slnečné Svetlo Nepremokavé Vonkajšie Osvetlenie, Núdzové Solárne Lampy, PIR Čidlo Pohybu pre Nástenné svetlá na Ulici Záhrady Dekor
Sku: g135081
(1 Recenzie)
Novinka

€6.66 €9.51

Popis:

Parameter

Model výrobku: W-100LED

LED špecifikácie: 100LED

Veľkosť produktu: o 13*9.5*5 CM

Lampa perličiek model: SMD2835

Výkon: 0,2 W/KS

Lampa materiál telesa: PC+ABS

Solárny panel špecifikácie: monokryštalické kremíka 5.5 V 1.43 W

Batéria špecifikácia: 18650 lítiová batéria 3,7 V 1500MAH s nabíjanie a vybíjanie ochrany

Výstupný výkon: 3.2 V/7W

Čas nabíjania: 6 hodín na slnku

Svetelný tok: 1200 LM

PIR snímací uhol: 120 stupňov

Snímanie vzdialenosť: 8-10 metrov

Vodotesný hodnotenie: IP65

Životnosť: 1000h

Tlačidlo osvetlenia režim:

1. VYPNUTÉ: režim Vypnutia, indikátor je červená;

2. Úroveň 1: Keď sú tam ľudia, svetlo bude jasné 15 až 30 sekúnd, a potom svetlo bude ísť von, keď nikto nie je;

3. Úroveň 2: Keď sú tam ľudia, svetlo je jasné 15 až 30 sekúnd, a potom svetlo je vždy zapnuté a slabý, keď sa nikto;

4. Úroveň 3: Či sú tam ľudia, alebo nikto, nízke svetlo je vždy zapnuté.

Funkcie

1. [Špičkovej technológie] veľké plocha-dizajn solárny panel je jedinečný, s použitím popredných svetových solárny panel (monokryštalické kremíka) previesť až 19% slnečného svetla do elektrickej energie. Čas nabíjania je najmenej 5% rýchlejšie než iné solárne nástenné svetlá. Pomocou 1500mAh nabíjateľná batéria sa môže predĺžiť pracovný čas, a to môže rozsvietiť pre 4-6 hodín po plnom nabití.

2. [100ks LED, super jasné solárne lampy] Tento 100ks LED, super jasné slnečné vinuté perly poskytuje vynikajúce osvetlenie až 1200 lúmenov. V porovnaní s väčšinou podobné slnečné svetlo na trhu, pohyb uhol je 270 stupňov, ktoré môžu poskytnúť jasnejšie, dlhší a širší uhol osvetlenia. Vhodný na záhradu, nádvorie, nádvorie, vjazdy, predných dverí, garáží, príjazdová cesta terasy, schody, ploty, atď.

3. [3 druhy smart režimy] Existujú tri režimy slnečné svetlo na splnenie rôznych potrieb: indukciou silné svetlo zapnuté, a nie je tam žiadny indukčné svietidlo, ktoré je vypnutý. Senzor svetla je zapnuté a nie je senzor stmievania osvetlenia v polovici svetlé a pol svetlé silné dlhý svetelný režim. Výkonný snímač loptu hlavou poskytuje silný pohybu, citlivosti v rozsahu 9-17 nohy a 120° snímač uhla, poskytuje pohodlie.

4. [Vodeodolné IP65] solárne svetlo je vyrobené z vysoko odolných ABS, ktorý vydrží sneh, dážď a iné extrémne poveternostné podmienky. Profesionálny IP65 vodeodolný funkciu, môže to byť veľmi svetlé aj v extrémnych poveternostných podmienkach. Č vedenia sa vyžaduje, a jednoduchá inštalácia môže byť dokončený v priebehu niekoľkých minút. Ideálne inštalácia výška je cca 2 až 3 metrov. Priamo poplatok za 8-12 hodín na priamom slnečnom svetle. Určený pre vonkajšie použitie.

5. [Jednoduchá inštalácia] 100LED solárne vody-dôkaz zo štyroch strán ľudské telo indukčné stene spínač svetiel nastavený na prednej strane, aby bolo jednoduchšie pracovať, a pridať indikátor zobraziť, úspory energie a ochrany životného prostredia, zelené osvetlenie, dlhá životnosť, odolnosť, nízka zlyhanie údržba rýchlosť, vysoká non-žiarenia stabilita, inštalácia, jednoduché (stačí použiť 2 ks skrutky na upevnenie výrobku na stenu, ktoré môžu byť vystavení slnečnému žiareniu), ľahko ovládateľný, inteligentný svetelný senzor kontroly, žiadna úprava, energeticky úsporné a pohodlné, takže váš domov viac krásne a inteligentné.

Výzva

▲Prosím, dajte solárne lampy priamo na slnku po dobu 6 hodín pred použitím;

▲Poplatku, a to iba keď sa prepne do "V" režime;

▲Nepremokavé v daždivom a vlhkom miestach, ale nie úmyselne neponárajte ho do vody;

▲Pracovný výkon solárnych panelov bude ovplyvnený počasím a umiestnenie;

▲Účinnosť nabíjania závisí od počasia a ročného obdobia.

Balenie zoznam

Slnko snímač pohybu svetla *1/2/4pcs

Používateľská Príručka *1

Štítky: bwart, svetlomet retro, proti oslneniu na čítanie, 100 led solárne, ligher, luster v salóne, ligjter, honda led stop, gecko plastové, Luster V Obývačke.

  • Napätie: 3.2V
  • Certifikácia: ROHS
  • Je Stmievateľné: Áno
  • Názov Značky: Soraken
  • Solárne Typ: Lítiová Batéria
  • Materiál Telesa: ABS
  • Štýl: Novinka
  • Číslo Modelu: Slnko snímač pohybu svetla
  • Je Žiarovky Zahrnuté: Áno
  • Úroveň Ochrany: IP65

Súvisiace produkty