Módne Šperky Náhrdelníky Náušnice Krúžky Jeleň Stojan Displej Organizátor Držiteľ Zobraziť Rack LXH
Módne Šperky Náhrdelníky Náušnice Krúžky Jeleň Stojan Displej Organizátor Držiteľ Zobraziť Rack LXH
Sku: g135218
(1 Recenzie)
Novinka

€6.41 €8.02

Popis:

Módne Šperky Náhrdelníky Náušnice Krúžky Jeleň Stojan Displej Organizátor Držiteľ Zobraziť Rack LXH Položka Špecifikácia: Vlastnosti:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Dobrý rekvizity pre váš Jewelrys.

Tiež krásna domova.

Materiál: ABS Plast

Veľkosť: 25 cm * 15 * 22 cm(L*W*H)

Vezmite Prosím Na Vedomie:

Ručné meranie,prosím, aby 1cm chyba.

Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

Balenie Obsahuje: 1 x Stojan na Šperky

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: displej polica, ucho stojan, karta zobrazenie stojan, vystavovateľ, stojan na šperky, displej šperky stojan, acryl stojan, displej šperky, acryl displej, displej nechtov.

  • Materiál: ABS Plast
  • Číslo Modelu: šperky rack
  • Veľkosť: 25cm x 15cm x 22cm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: luxfacigoo

Súvisiace produkty