5 Farieb Zrkadlo Natieraného Tvrdeného Skla Granule Pec ohnisko Sklo Skaly DIY Zrkadlo Povlak Accessorie 500g/balenie
5 Farieb Zrkadlo Natieraného Tvrdeného Skla Granule Pec ohnisko Sklo Skaly DIY Zrkadlo Povlak Accessorie 500g/balenie
Sku: g135255
(1 Recenzie)
Novinka

€6.76 €10.73

Popis:

Odrážky:

1、Pre Väčšinu Ohnisko: Vhodný pre všetky zemný plyn alebo propán ohnisko alebo krbom. Dokonalá náhrada za vulkanické horniny a prírodných denníky. Vhodný pre vnútorné alebo vonkajší sporáky, vane, atď.

2、Bohaté Farby: Modrá je veľmi vhodná pre vytvorenie cool a pohodovú náladu. Toto oko-lov odtieň kombinuje zafír modrá a kobaltová modrá tóny, aby vytvorili jedinečné a očarujúce reflexné sklo farba.

3、Vysokej Kvality: Ohňovzdorné sklo využíva jedinečné temperovanie a filtračného procesu, výborná transparentnosť a vysokú tepelnú odolnosť, tvrdí, vynikajúci lesk, 100% tvrdeného skla, kameňa, nebude topiť, fade alebo zmeniť farbu v priebehu času , S teplom zachovanie, nám poskytujú bezpečné a krásne teplé skúsenosti.

4、Reflexné Oheň Sklo: Krásne plamene, aby oheň sklo lesk svetlých ako diamant v krbe.

5、Kúrenie a Ľahko Uhasiť: sklo sám nie spáliť. Tento je určený pre krby. Sklo zachováva niektoré tepla, ale plameň, keď vypnete dodávky plynu. Dajte vrstvu lávovými kameňmi nadol a potom pokrytá sklenené korálky. Dáva jedinečný vzhľad a udržiava nás v teple na našej palube na chladné noci.

Špecifikácia:

Hmotnosť: cca 500g

Materiál: tvrdené sklo

Funkcia: teplé, dekoratívne

Balenie Zoznam:

1 Balenie Ohňovzdorné Sklo

Štítky: vysoký plyn ohnisko, podprsenka, firepit vonkajšie, foto zrkadlá, fireplac, dvere pece, slnečné okuliare ženy, kt tvrdené sklo, oheň slnečné okuliare, oheň, ohnisko.

  • Hmotnosť: 500g/pack
  • Číslo Modelu: Ohnisko Požiaru Sklo
  • is_wholesale: Áno
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Aplikácia: Krb

Súvisiace produkty