Kuchynské Zvyšky Trojuholníkové Umývadlo Sitko Scedíme Kôš Rohový Drez Odpadkov Čistého Vrecka Úložný Stojan Držiak Filtra Oka Jasné Nástroje
Kuchynské Zvyšky Trojuholníkové Umývadlo Sitko Scedíme Kôš Rohový Drez Odpadkov Čistého Vrecka Úložný Stojan Držiak Filtra Oka Jasné Nástroje
Sku: g135300
(0 Recenzie)
Novinka

€4.09 €7.44

Popis:

Odrážky:

1、prvotriedne Materiály: Tento trojuholníkový drez skladovanie držiteľ je vyrobená z hustej PP materiál a prijíma trojuholníkový dizajn, aby sa viac stabilný a odolný pri použití na dlhú dobu, tak, že váš drez kuchynskej linke je upratané.

2、úspora Miesta: Táto drez skladovanie držiak plne využiť priestor na rohu drez, ktorý je na úsporu priestoru.

3、2 Spôsoby Inštalácie: prvý spôsob je, že aby pultu suché, potom nalepiť obojstrannú pásku na držiaku a odstráňte ochranný film, potom držať to na drez a stlačte to ťažké. Druhý spôsob je, že platí a B sekundové lepidlo funkcie pomere 1:1 rovnomerne na zadnej strane držiaka, zatlačte ho tvrdo umývadlo, najlepšie je pridať nejaké závažia pre držiteľa, potom držiteľ môže byť použitý po 24 hodín.

4、Viaceré Účely: Tento drez skladovanie držiak sa dá dobre odstrániť odpad v dreze, ktoré môžu byť použité na ukladanie ovocia a zeleniny, a to nie lákajú muchy, s ním, môžete ľahko vytvoriť svoj kuchyňa viac upratané a čistejšie.

5、Balík Zahŕňa: Drez skladovanie držiak*1, netto*50, lepidlo*2, odolný voči vode pásky*1.

Špecifikácie :

Názov: Trojuholníkové Drez Skladovanie Držiteľ

Materiál: PP materiál + handričkou

Veľkosť: o 21*21*2.5 cm/8.27*8.27*0.98 v

Balenie Obsahuje:

Drez skladovanie držiak*1, netto*50, lepidlo*2, odolný voči vode pásky*1.

Štítky: 304 nerezovej ocele polica, caddy umývadlo, rada sitko, rýchle chang nástroj príspevok, 32g ssd, povodie nečistôt, akvárium rohu filter, abs umývadlo, drevené úložné koše, odtok net.

  • Materiál: Nylon
  • Štýl: Iné
  • Druh: Iné
  • Použitie: KUCHYŇA
  • Číslo Modelu: Multi-funkčné Trojuholník Mozgov Rack Net
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty