Ultrazvukové Psa Kôry Zátka Štekať Odstrašujúci 33 FT Vzdialenosť Anti Štekať Zariadenie Krytý Vonkajší Psa Štekať a Zariadení na Kontrolu
Ultrazvukové Psa Kôry Zátka Štekať Odstrašujúci 33 FT Vzdialenosť Anti Štekať Zariadenie Krytý Vonkajší Psa Štekať a Zariadení na Kontrolu
Sku: g135365
(2 Recenzie)
Novinka

€14.17 €20.25

Popis:

Produkt parameter:

[Product name]: Ultrazvukové kôry zátka

[Product model]: K14

[Produktu Materiál]: ABS

[Produktu farba]: Čierna+biela

[Color box size]: 13.3*8*8.7 CM

Funkcia:

【Účinné Psa Štekať a Ovládacie Zariadenie] vyzýva Odolné pet jemné kôry ovládanie, výcvik psa a štekať odstrašujúci: Inovované Dual Reproduktor, účinnejšie ako stará verzia kôry odstrašujúci.

【Ovládanie Pre Väčšinu Psov &Safe] vyzýva Štekať riadiaci prístroj automaticky uvoľňuje bezpečné sonic znie, že psy môžete počuť jasne, ale nebolí psov a ľudí'ear. Vhodný pre väčšinu plemien a veľkostí psov, okrem psov s problémy so sluchom alebo do 6 mesiacov. Ultrazvukové anti-štekanie zariadenia automaticky zistiť štekanie z ako ďaleko preč ako 33 stôp.

【Nabíjateľná & Dlhé Pracovné] vyzýva Postavený-v 1500mAh nabíjateľné lítiové batérie, plne nabitá do 4-5 hodín, môže byť použitý pre 30-45 dní, dlhý pohotovostný o 60 dní

【Jednoduché použitie pre Vnútorné Vonkajšie] vyzýva Tejto novej kôry ovládacie zariadenie sa dodáva s roztomilý dobre navrhnuté mini tvar. Nepremokavé navrhnutý pre jednoduché zavesenie/montáž na strom, múr alebo plot príspevok na zastavenie akejkoľvek psov štekať (do 33 stôp rozsah). Kôra odstrašujúci prístroj má indikátor napájania. Keď odídete, to môže byť nastavená na "Vyp" na ochranu batérie.

【3 Nastaviteľné Úrovní Hlasitosti & 33 ft Control] vyzýva 3 nastaviteľné úrovní hlasitosti , a 33 ft kontrola vzdialenosti, ideálne pre psa štekať kontroly a výcvik psa.

Package zahrnuté:

1 * Anti Štekať Zariadenia

1 * USB Kábel

1 * Manuál

Štítky: pes odrážanie, rastlina štekot, draci psov, anti štekať zariadenie oudoor, lai, gta, väzby domáce zvieratá, anti brechot psa, anti kôry, pes zátka.

  • Názov Značky: Hokerbat
  • Materiál: Plastové
  • Položka Druh: Kôra Odstrašujúci
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Psa Ultrazvukové Kôry Odstrašujúci
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No

Súvisiace produkty