Posteľ Most Dvojča Kráľa Converter Auta Nastaviteľné Matrac Konektor pre Posteľ BedspaceFiller Posteľou Konektor
Posteľ Most Dvojča Kráľa Converter Auta Nastaviteľné Matrac Konektor pre Posteľ BedspaceFiller Posteľou Konektor
Sku: g135442
(1 Recenzie)
Novinka

€17.89 €31.39

Popis:

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

[ALL-IN-ONE POSTEĽ MOST]môžete pripojiť ľubovoľné dve kombinácie miest (Twin, Twin XL, Plné, Plné XL, Kráľovná) a vytvárať väčšiu posteľ s náš kompletný matrac konektor a bedspacefiller auta. Bez medzier, hrbole a hrče. Skvelé pre rodinné izby, izby, dovolenka prenájom.

[PREMIUM & PRIEDUŠNÁ]twin na king bed konektor súprava obsahuje bavlna pena podložky,veľa oka určené na povrchu pre dobré vetranie.Všade okolo je šité do okraj, bude tam byť žiadny line-off problém.

Naše posteľ bridgespacefiller je 200 cm dlhý do 20 cm široký, väčšie ako ostatné bežné posteľ most.Prichádza s 2 praktické stuhy na okraji každej strany, pomôcť držať posteľ most v mieste, ktoré nebudú spadať do crack na posteľ.

[POSTEĽOU KONEKTOR POPRUH]Prichádza s 980cm dlhé postele popruh držať matrace bezpečne na svojom mieste tak, že nebudú list alebo presunúť od seba, keď spí.

[NAINŠTALUJE DO 2 MINÚT]Tlačiť svoje lôžkami spolu; miesto posteľ bridgespacefiller cez oblasť, kde postele splniť; pracky hornej a dolnej popruhy spolu strane matraca; vytiahnuť voľné konci nastaviteľné popruhy utiahnite.

Parameter:

farba: biela

Materiál: priadza, hubky

veľkosť: slot svorka 200 cm*20 cm; pás: 980cm

Obsah Balenia:

1 * Bedspacefiller

1 * Popruh

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: stôl stanice, základ pre matrac, gumy popruh konektory, spálne kráľa veľkosť, kožené platformu king size posteľ, king size posteľ, notebook stanice, drone mitu, kovové kabelku popruh konektory, konektor matrac.

  • Šírka(Matrac Veľkosti): Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • S Skladovania: No

Súvisiace produkty