4 Ks / Set Auta Univerzálne Pneumatík Ventil Spp Hliníkovej Zliatiny Ďatelina Four Leaf Clover Pneumatík Ventil Spp Prachotesný a nepriepustných
4 Ks / Set Auta Univerzálne Pneumatík Ventil Spp Hliníkovej Zliatiny Ďatelina Four Leaf Clover Pneumatík Ventil Spp Prachotesný a nepriepustných
Sku: g135934
(0 Recenzie)
Novinka

€2.75 €4.57

Popis:

Špecifikácia:

Veľkosť (dĺžka * šírka): 15 cm * 10cm * 4cm

Hmotnosť: 0.015 kg

Materiál: Hliníková zliatina

Farba: Čierna / Strieborná

Použiteľné modely: General Motors

Spôsob inštalácie: typ gombík

funkcia:

1. Robustná a odolná: Tieto kolies, vzduchový ventil kryty sú vyrobené z hliníkovej zliatiny, ktorá je trvanlivé a ľahko sa zmeniť tvar aj pod tlakom.

2. Tesniaci tvar: ventilu kmeňových kryt má gumené tesnenie s O-krúžkom vnútra, tak nie len pomáha zabrániť úniku, ale tiež zabraňuje vode, snehu a prachu od zadania pneumatiky, čím sa predlžuje životnosť pneumatiky

3. Široké spektrum aplikácií: Tento súbor kolesových vzduchu ventilom krytov je vhodné pre rad vozidiel s NAMI ventil vzťahuje, ako sú autá, nákladné autá, motocykle, bicykle, autá na elektrický pohon atď.

4. Veľkosť: 1.1 cm v priemere a 1,6 cm, s kompletnou tesnenie s O-krúžkom, prachu a vode odolnosť, môže sa zmestili vaše pneumatiky dobre.

5. Ryhovanej dizajn môže poskytujú dobrý grip na uťahovanie a uťahovanie skrutiek. Ak chcete skontrolovať tlak vzduchu, je ľahké nainštalovať alebo odstrániť.

Jednoduchá inštalácia a odstránenie:

Jednoducho zaskrutkujte skrutku na pneumatiky vretena ventilu a môžete si ho nainštalovať bez akýchkoľvek nástrojov. Sú ľahko odstrániť.

Toto auto pneumatiky hliníkovej zliatiny veka ventilu je veľmi odolná a pevná, anodizované, aby sa zabránilo korózii, nízka hmotnosť, vhodné pre väčšinu vozidiel.

Balenie obsahuje: 4 ks x pneumatiky veka ventilu

Štítky: browning jeep pneumatiky kryt, džíp, nákladiak kryt, jeep shift kryt, led pneumatiky kryt, molon labe jeep pneumatiky kryt, žltá jeep pneumatiky kryt, mets jeep pneumatiky kryt, jeep pneumatiky kryt kôň, jeep pneumatiky kryt cursive, amg pneumatiky kryt.

  • Číslo Modelu: 20201396
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Hliníkové Zliatiny