Odtieň Plachta Slnko Pokryvom Vonkajšie Trilaterálna Slnečník Baldachýn Slnečník Plachta Záhradu, Kemping Dvore Plachta Markízy Auto Slnečník Handričkou
Odtieň Plachta Slnko Pokryvom Vonkajšie Trilaterálna Slnečník Baldachýn Slnečník Plachta Záhradu, Kemping Dvore Plachta Markízy Auto Slnečník Handričkou
Sku: g135958
(0 Recenzie)
Novinka

€18.85 €36.97

Popis:

Špecifikácia:

Materiál: Vysoko hustého polyetylénu

Farba: béžová, tmavo šedá

Kategória: 3*3*3 M/ 3.6*3.6*3.6 M/ 5*5*5M

Balenie zoznam:

sada tieni plachty

Funkcie:

1.Výrobok je vysoko-kvalitné textílie vyrobené z HDPE (High Density Polyethylene), ktorý má húževnatosť a dlhý život. Tkanina je vode priepustný a priedušná, sušenie rýchlo a rozptyľovanie tepla.

2.Sky screen prijíma tkané štruktúry, ktorá je pohodlná a rýchla inštalácia. Nehrdzavejúcej ocele, krúžok je stanovená v rohu. To je posilnená v niekoľkých vrstvách na každom rohu, aby zabezpečili stabilitu použitie.

3.Vhodné pre vonkajšie priestory, ideálne pre terasy, balkóny, záhradné bazény, ihriská, vonkajšie reštaurácie a kempov. V lete tieň je priedušná a znesie dážď.

4.Voľný vietor lano, pevné šitie liečby na každej strane, a nehrdzavejúca oceľ D krúžok na každej hrane, pevne zaručiť inštalácie pevnosť.

Štítky: záhradný slnečník 4, plátno záhradný slnečník, záhradný slnečník 6, slnečník záhradné osvetlenie, záhradný slnečník veľká, solárne vodopády záhrada, solárne hodinky záhrada, slnečník sa vzťahuje záhrada, záhradný slnečník lete, náhradné textílie záhradný slnečník.

  • Platné scény: Vonkajší Prístrešok, Záhrada, Terasa, Bazén, Camping
  • Plachta Dokončovacie: /
  • Číslo Modelu: S65600218
  • farba: béžová tmavo šedá
  • Plachty Materiál: HDPE
  • Materiál: Vysokohustotný polyetylén

Súvisiace produkty