ThorX K300 300W Watt 50x60 cm Infračervené Kúrenie Kúrenie Panel S počtom atómov Uhlíka Crystal Technológie
ThorX K300 300W Watt 50x60 cm Infračervené Kúrenie Kúrenie Panel S počtom atómov Uhlíka Crystal Technológie
Sku: g136338
(4 Recenzie)
Novinka

€46.77 €85.03

Popis:

ThorX 300 W infračervený vykurovací panel s počtom atómov uhlíka crystal technológie

300 Wattov vykurovacieho výkonu zabezpečiť pohodlné a príjemné teplo, na každej izbe Jednoduchá Inštalácia-pripravený na použitie Obrovské náklady a úspory energie v porovnaní s konvenčnými ohrievače Najnovšie technológie: najvyššia účinnosť vďaka efektívnym počtom atómov Uhlíka Crystal vykurovacie prvky Stropné a závesné possibleribe podrobnosti o predajné miesto vyššie, získavanie a poskytovanie dôvery potenciálnych užívateľov.

Vykurovací panel 300 W

Na ThorX K300 W Uhlíka Crystal infračervené kúrenie Tento ultra-ploché steny ohrievač značky ThorX s jeho 300 W silné tepelný výkon predstavuje veľmi účinný zdroj tepla pre svoj životný priestor! 300 W tepelného výkonu, pripravený na použitie ihneď! Rýchle vykúrenie miestnosti - príjemné tepelné žiarenie prostredníctvom infračerveného!

Technické Údaje:

Kúrenie Kapacita: 300 W Farba: Biela Vykurovacie Teleso: Infračervené Uhlíka Crystal Technológie Hmotnosť: cca 3,4 kg trieda Ochrany: IP44 rozsah Žiarenia:

Zahrnuté:

1 x ThorX K300 Uhlíka Crystal infračervený ohrievač 1 X Montážny materiál 1 x užívateľská Príručka

ThorX K1 a K2 termostat je možné zakúpiť samostatne, alebo s infračervené kúrenie

ThorX K1 termostat - teplota-závislé prešiel zásuvky!

Na ThorX K1 termostat slúži na reguláciu teploty v miestnosti o spínanie elektrických vykurovacích systémov, ako sú infražiariče na presné miery. Termostat typu teplote závislé od zásuvky s jednoduchá obsluha, ktorý meria skutočné teploty v miestnosti a reguluje ho na požadované nastavenie.

S EEPROM pamäte funkcie!

Teplota je veľmi ľahko regulovať vďaka jednoduché ovládanie termostatu. Vďaka EEPROM skladovanie funkcia nastavená teplota údaje sú zachované aj v prípade výpadku elektrickej energie alebo odpojení od siete.

Technické špecifikácie

Napätie: 230 V / 50 Hz Farba: Biela Nastavenie teploty: po 0.5 ° C Nastaviteľná teplota: 5 ° C ~ 35 ° C Trieda ochrany: IP 20 Presnosť: +/- 0.5 ° C Výstup: 3600W / 16A Zálohovanie skladovanie: EEPROM Protimrazová ochrana: Nie Rozmery: 70mmX41.5mmX140mm Rozsah dodávky: 1 x ThorX K1 termostat

ThorX K2 termostat - teplota-závislé prešiel zásuvky!

Na ThorX K2 termostat slúži na reguláciu teploty v miestnosti o spínanie elektrických vykurovacích systémov, ako sú infražiariče na presné miery. Termostat typu teplote závislé od zásuvky s jednoduchá obsluha, ktorý meria skutočné teploty v miestnosti a reguluje ho na požadované nastavenie.

S protimrazová ochrana a funkcia pamäte EEPROM!

Vďaka EEPROM skladovanie funkcia nastavená teplota údaje sú zachované aj v prípade výpadku elektrickej energie alebo odpojení od siete. Na ThorX K2 termostat ponúka ochranu proti mrazu, ak prepnete na pripojené zariadenie, keď teplota v miestnosti klesne pod 3 ° C. termostat je programovateľné pre všetky dni v týždni, a tiež zahŕňa komfort, ECO a dovolenkový režim.

Technické špecifikácie

Napätie: 230 V / 50 Hz Farba: Biela Nastavenie teploty: po 0.5 ° C Nastaviteľná teplota: 5 ° C ~ 35 ° C Trieda ochrany: IP 20 Presnosť: +/- 0.5 ° C Výstup: 3600W / 16A Zálohovanie skladovanie: EEPROM Protimrazová ochrana: Áno Rozmery: 70mmX41.5mmX140mm Rozsah dodávky: 1 x ThorX K2 termostat

ThorX K1 a K2 termostat je možné zakúpiť samostatne, alebo s infračervené kúrenie

ThorX K1 a K2 termostat je možné zakúpiť samostatne, alebo s infračervené kúrenie

Sídlo viac ako 10 rokmi ThorX Technology Co.,Ltd je popredným výrobca pre Infračervené Uhlíka Crystal Vykurovacie Panely v Číne. Najlepšie rozšírené stroje a technológie v Číne, naši infračervené steny/ celling namontované radiátory/ultra-tenké ohrievače/ultra-tenký LED panely sú vyvážané na zahraničných trhoch, najmä Európsky trh. OEM výroba a terminál inštalácie sú tiež poskytované. Všetci naši technici sú veľmi skúsení v technickej oblasti, ako aj priemyselný dizajn oblasti. ThorX Technology Co.,Ltd je účtovná ISO 9001:2008, a všetky naše produkty sú CE (alebo GS), ROHS alebo DSP overené a uistite sa, že ste sa teší bezpečné a EKOLOGICKY šetrný výrobok.

5. poschodí, stavba, Honguang Priemysel Park, Bogang Ceste Č. 155, Xiaojinkou Mesto, Huicheng okres, Huizhou, Guangdong 516023, Čína e-mail: [email protected] tel: +86 13669512506

Štítky: naftový ohrievač vody 12 v, ih indukčný ohrievač, vzduch naftový ohrievač, domáce spotrebiče všeobecné, desktop comput, záhradný nábytok vybavenie, domáce saunový ohrievač, naftový ohrievač, antique brass uterák bar, 12v auto ohrievača.

  • Číslo Modelu: K300
  • Funkcia: Nastaviteľný Termostat
  • Oblasti, Vyhrievané: <20㎡
  • Aplikácia: >30㎡
  • Použitie: Obývacia Izba
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ROHS
  • Moc: <800W
  • Napätie (V): 220V
  • Vykurovacie Teleso: Karbónová
  • Infračervený Ohrievač Typ: Slnko Ohrievača
  • Názov Značky: ThorX
  • Elektrický Ohrievač Typ: infračervené kúrenie
  • Počet Rýchlosti Nastavenia: ŽIADNE
  • Inštalácia: Voľne stojace