Opakovane Silikónové Omeleta Tvarovať Placky Maker Teflónové Varenie Nástroj Vajcia Krúžok Maker Vajcia Silikónové Formy Palacinka Syr, Vajce, Varná Doska S
Opakovane Silikónové Omeleta Tvarovať Placky Maker Teflónové Varenie Nástroj Vajcia Krúžok Maker Vajcia Silikónové Formy Palacinka Syr, Vajce, Varná Doska S
Sku: g136400
(0 Recenzie)
Novinka

€3.10 €3.88

Popis:

Tento Teflónové Palacinka Plesní, má 7 kolo krúžky, samostatné jedlo z každej krúžok, ktorého priemer je 3v, fantastické rýchly spôsob, ako urobiť dokonalý veľké palacinky.

To je 100% pure premium kvality, fadeless, eco-friendly, non-jedovaté, Rýchly a Jednoduchý Spôsob, ako Urobiť Dokonalý Palacinky. Široký rozsah teploty od -104 až 446℉ (-40 +220℃), umývačka riadu, mikrovlnná rúra, rúra, trezor.

Jedlo je ľahké spadnúť. Tak tento nový dizajn malé otvory vzduchu okolo ľahko prevrátiť a dve rozšírené uši pomôžu, aby horúce potraviny bez zranil.

Flip varná doska - rýchly, jednoduchý a zábavný spôsob, ako urobiť dokonalý palacinky každý čas! Flip Sporák vyletí viacerých palacinky v rovnakom čase a bez neporiadok. Len miesto v predhriatej pan pridať cesto a nechať ich hnedé potom jednoducho zdvihnúť a flip. Tajomstvo je non-stick, silikónový krúžok. Na strane drží cesto na perfektnom stave aj pre varenie, zatiaľ čo ploché dno krúžok podporuje všetko. Varnou doskou bezpečnej silikónové zatiaľ čo jednoduché flip rukoväte udržujte ruky preč od tepla. Umývateľné v umývačke riadu. Tiež skvelé pre vajcia, omelets, hash browns, a tak oveľa viac!

Je rýchly a jednoduchý spôsob, ako urobiť dokonalý palacinky každý čas! Umývateľné v umývačke riadu. Flip viacerých palacinky v rovnakom čase. Vyletí palacinky bez neporiadok. Špecifikácia: Farba: Červená. Hmotnosť: 150 g Materiál:potraviny-silikónu. Veľkosť: hrúbka 39,5 * 23.5 cm.

Varovanie: nedotýkajte otvorený plameň priamo. Nie umyť s ostrými alebo kovové nástroje. Vyčistite ho po použití, aby sa zabránilo poškodeniu. Uistite sa, že pan nie je prehriaty, variť v slabom ohni. Uistite sa, ploché dno krúžok bytu je na panvici, aby neprišlo k úniku. Prosím, šíriť maslo alebo teflónové sprej na Flip Sporák, aby jedlo z prichytením. Balík obsahuje: 1 x Flip Sporák.

Poznámky: Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.

Štítky: syr plesne, vajcia formy kremíka, sillicone formy tortu, ul varenie, formy silikon, varná doska pressur, variť vajcia, vajcia plesne, varič na vajcia, strúhadlo.

  • Funkcia: Iné
  • Druh: Vajcia Nástroje
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Nové
  • Vajcia Nástroje Typ: Vajcia & Pancake Krúžky
  • Materiál: Plastové
  • Eggbeater, Ktorým Metóda: Stolový / Prenosné
  • Názov Značky: isfriday

Súvisiace produkty