ANYCUBIC 405nm Zubné UV Živice Castable & Non Castable 3D Tlač UV Citlivé Živice Pre LCD 3D Tlačiarne
ANYCUBIC 405nm Zubné UV Živice Castable & Non Castable 3D Tlač UV Citlivé Živice Pre LCD 3D Tlačiarne
Sku: g136526
(0 Recenzie)
Novinka

€45.91

Popis:

1. Profesionálny LCD liatie živice.

Optimalizovať vzniku LCD nízky svetelný zdroj a tlač účinnosť je vyššia ako trhová kompatibilné DLP / LCD / SLA živice. Živica je určený len pre LCD model živice, neodporúča DLP alebo SLA stroj.

2. Vysokorýchlostné spevniť.

Tento živice zabezpečuje pevnosť výliskov častí, a nie nadmerné zmršťovanie, ale aj zlepšiť rýchlosť tlače, skrátiť čas vytvrdzovania a zvýšiť tlač účinnosť LCD stroje, rovnako ako je to možné.

3. Silná priľnavosť modelu a ľahko odpojiť po tvárnenie.

Nie len vysokú úspešnosť tlač a precízne, ale aj minimalizovať živice uvoľňovaciu silu a priľnavosť, tak, že model pripojené k formovaniu platforma môže ľahko lopatu a nízkou viskozitou uľahčuje čistenie stroja a model.

4. Materiál je pevný a tvrdý.

Silný materiál v lopata model môže ľahko viesť k modelu fragmentácia, ale príliš flexibilný materiál bude náchylný na detaily, tlač pevnosť deformácia alebo prasknutie, ktoré budú mať vplyv na liatie presnosť a estetiky.

5. Model výkon je stabilný.

Živica je stabilný pri rôznych klimatických podmienkach a je tiež ľahko skladovať, prekonanie nedostatkov iné živice ľahko navlhčenou zmäkčenie a životného prostredia korózii

Štítky: 3 vzdať sa, šélachom 3d tlač, 3d tlačiarne príslušenstvo profil, 3d tlač tlačiareň, elegoo živice, tlačiareň živice, zubné nástroj, živica veľa 3d tlačiarne, 3d muž tričko, sklo uv živice.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Formulár: Kvapalina
  • Názov Značky: ANYCUBIC

Súvisiace produkty