Yatour Bluetooth Adaptér do Auta Digital Music CD Menič Prepínač Konektor Kábla Pre Mazda 2 3 5 6 MX-5, BT-50 CX-7 MPV Rádia
Yatour Bluetooth Adaptér do Auta Digital Music CD Menič Prepínač Konektor Kábla Pre Mazda 2 3 5 6 MX-5, BT-50 CX-7 MPV Rádia
Sku: g136662
(0 Recenzie)
Novinka

€64.65 €81.83

Popis:

Yatour Bluetooth Adaptér do Auta Digital Music CD Menič Prepínač Konektor Kábla Pre Mazda Rádiá Pred ponúkania cien ,potvrďte prosím vaše auto môžete použiť tento CD menič !!!! AK je to Možné, prosím pošlite fotografiu vášho auta headunit (predné a zadné),potvrdíme vám ho ! PRACUJE S NASLEDOVNÉ VOZIDLÁ:

Popis: v Dnešnej dobe, používanie mobilného telefónu počas jazdy je široko považovaný za nebezpečný,a hands-free car kit zaisťuje bezpečnosť jazdy. Ako pomocou inteligentného telefónu je veľmi rozšírený, je naliehavo potrebné pre väčšinu vodičov, aby si obrovské hudobné zdroje a iné Aplikácie svojho inteligentného telefónu cez auto stereo. Pre vyššie uvedené požiadavky, Yatour Bluetooth adaptér do auta (banke BTA) je prepustený. Vyvinutá podľa pôvodného protokolu OEM auto stereo, banke BTA je vysoká-tech výrobok inovatívne integrované najnovšie štandard, technológiu Bluetooth. Hlavné Rysy: 1. Plug & Play: nainštalované prostredníctvom originálneho CD meniča port, ľahko a rýchlo, dokonale integrovaný s autom. 2. (Voliteľné) Hands-free Ph jeden Hovor (HFP): podporuje Odpovedať/Zavesiť, atď., cez autorádio tlačidlá a volantu tlačidlá. 3. Bezdrôtové A2DP) Prehrávanie: ľahko streamovanie hudby zo zariadenia Bluetooth do továrne auto stereo systém. 4. Bluetooth AVRCP Ovládanie: ovládacie prvky Prev/Next Sledovať, Pozastaviť/Prehrať, Rýchle pretáčanie dopredu/dozadu cez autorádio pomocou tlačidiel alebo volant tlačidlá ľahko a bezpečne. 5. POMOCNÝ Vstup: Podporuje 3.5 mm auxiliary vstup, možnosť pripojiť akýkoľvek externý audio zdrojov. 6. Jednoduché Nabíjanie: Ponúka 5V/1A štandard USB nabíjací port. (nedá sa hrať hudba pomocou zariadenia USB) 7. Hi-Fi Zvuk: Pripojený na auto stereo, bankovým postroj, bez rušenia a bez straty kvality zvuku, súperiť originál CD zvuk. Banke BTA vám umožňuje jednoducho majú populárne konfigurácia advanced auto stereo, je najlepšou voľbou pre bezpečnú jazdu a radosť z digitálnej hudby.

* Skontrolujte, či je zástrčka sa hodí pre CD Menič Port vášho modelu. * Ak sa disk CD Menič port obsadený, prosím, kontaktujte nás pre riešenie poradenstvo.

Inštalácia Kroky: 1. Pred inštaláciou, vypnite elektrické napájanie, aby sa Head Unit, a nájsť CD Menič portu na zadnej časti Hlavy Jednotky. 2. Správne pripojte vodič postroj medzi výrobku a Vedúci Jednotky. 3. Zapnite elektrické napájanie, insert MP3/WMA ukladacieho zariadenia a spustenie základnú Jednotku, skontrolujte, či výrobok funguje normálne. 4. Po úspešnej skúšky, určí Vedúci Jednotky v pôvodnom mieste, a dať vodič postroj na správnom mieste. Potom si inštalácia je kompletná.

Dôležité Informácie o Inštalácii: Vaše auto vedúci jednotky by mali byť CD menič schopné. Tento prístroj je aplikovaný na orignal car audio equiptment alebo inovované car audio equiptment s podporu digitálnej hudby meniča porty len , okrem toho , rovnakej značky auta s rôznymi model by mal používať jednotlivé digitálnej hudby meniča . Každé vozidlo použiť osobitné zariadenie . Viac možností už čoskoro k dispozícii pre váš výber .In-dash CD menič zostanú pracovať, ale vonkajšie CD menič, sú prepínateľné použitím prepínača na drôty vedenia. Ak vaše vozidlo nie je uvedené tu, máme tiež veľké zásoby iPod adaptéry pre mnoho iných vozidiel. Prosím pošlite nám správu s uvedením vašej požiadavky a my sa budeme snažiť pomôcť. Ak si nie ste istí, či je tento adaptér je vhodný pre vaše vozidlo, prosím, neváhajte a opýtajte sa pred nákupom. Záruka a ručenie: 1.Všetky produkty, ktoré boli testované v dobrom pred loď. 2.Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Kupujúci zodpovedá za prepravné náklady. 3.Ak položka je chybné v 1 mesiac, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Package zahrnuté 1 X Modul Jednotka 1 X Mikrofón 1 X Drôty Vedenia 1 X 3.5 mm AUX Kábel 1 X užívateľská Príručka

Doprava:

Váš nákup položiek sú zvyčajne dodávaný do 2 pracovných dní po prijatí platby.

Vo všeobecnosti sme dodať váš nákup položiek závisí od vybratého spôsob dopravy.

Všetky dovozné dane/povinností(ak existuje) by mali platiť vám. Warranty & Vracia

Každá položka je plne testované pred expedíciou sme nikdy odoslať vadný tovar, aby sa zabránilo vrátenie peňazí alebo spiatočnou adresou.

Štítky: bluetooth yatour, mazda drôt, Bluetooth, bluetooth receiv, panel mazda 3 bluetooth, adaptér ford fiesta, mixér bluetooth 5, bluetooth súprava, mazda mpv 1994, mazda rx8.

  • Položka Veľkosť: 90 mm*65mm*16 mm
  • Názov Značky: yatour
  • Položka Hmotnosť: 0.4kg
  • Názov Modelu: MAZ1
  • Položka Druh: Bluetooth Do Auta
  • Druh Materiálu: Hliník
  • Špeciálne Funkcie: Bluetooth Adaptér Do Auta
  • Auto Maker: Mazda

Súvisiace produkty