Fenix 5X Plus Predný rám sledovať Kovový rám Pre GARMIN Fenix5X P okraj Obrazovky kruhu náhradné Originálne príslušenstvo Sapphire
Fenix 5X Plus Predný rám sledovať Kovový rám Pre GARMIN Fenix5X P okraj Obrazovky kruhu náhradné Originálne príslušenstvo Sapphire
Sku: g137030
(1 Recenzie)
Novinka

€45.92

Popis:

Vitajte na Mebike Shop

Model:GARMIN FENIX 5x Plus Kovový rám Použiteľné modely:FENIX 5x Plus Displej hranice zmeniť Staré a nové:second-hand 98 Nové Vzhľadom na profesionálne príslušenstvo, jednotliví používatelia nemusia byť schopní ich nahradiť sami. Prosím, choďte do obchodu pre profesionálnu údržbu po jeho prevzatí. Ak máte v prevádzke nesprávne a spôsobiť poškodenie výrobku, budete musieť niesť zodpovednosť. Naša spoločnosť podporuje maloobchod a veľkoobchod. Ak budete potrebovať veľa tovaru, nás prosím kontaktujte vopred pripraviť dostatok zásob. Veľkoobchodná cena je lepší, vitajte na spoluprácu s vami. Naša spoločnosť je v Guangzhou, Čína. Naša spoločnosť hlavne predáva GARMIN hodinky / požičovňa kód hodinky / slúchadlá a iné doplnky. Bol som v Číne 7 rokov a teraz som sa začnú predávať v zahraničí. Väčšina našich produktov bude odoslaný do 24 hodín po úhrade.

1. Dodacia lehota: 15-25 pracovných dní. 2. Dúfame, že tovar dorazí načas, ale vzhľadom na medzinárodnú prepravu, prepravu čas je veľmi závislá na express spoločnosti a miestnych zvykov (ak je to uplatniteľné), raz poslal, nemáme kontrolu na všetkých. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa tejto zásielky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Keď sme sa snažíme ponúkať podielové a pozitívne ponuky 。 3. Sledovacie číslo zásielky vám byť poskytnutá len pre registrovaných dopravy 4. Zvyčajne sme sa dodať tovar v lehote 2 pracovných dní po obdržaní objednávky. 5. Online tracking system je zvyčajne aktualizované do 1-3 pracovných dní (s výnimkou soboty a sviatky) po obdržaní platby. Vzácne predmety a veľké objednávky môže trvať dlhšie. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Ak tovar dostanete, sú neprijateľné za vady, poškodenie alebo stratu, prosím, informujte nás do 3 dní po doručení. 2. Ak sa tieto nepríjemné veci sa dejú, dúfame, že sa kupujúci a dodávateľ môže aktívne komunikovať a riešiť spory flexibilným spôsobom. Môžeme vás uistiť, že sme sa prísť s uspokojivé riešenie. 3. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Môžete nám zanechať správu na obchodný manažér kancelárie. Budeme odpovedať na vaše otázky v front, ktorý prijíma vaše otázky. Ak nedostanete odpoveď do 24 hodín (s výnimkou víkendov a sviatkov), znamená to, že sme sa nemusia prijať vašu správu. Prosím, opýtajte sa ma znova. Ďakujem vám veľmi pekne. 4. Počas pracovných hodín, odpovieme vám čo najskôr. Ak to nie je pracovný deň, prosím, daj nám viac času trpezlivo a premyslene. Nenechávajte neutrálne alebo negatívne spätné väzby bez komunikácie. Ďakujeme za vašu spoluprácu a porozumenie. 5. Ak ste ochotní nám dať päť-hviezdičkový chvály, dáme vám zľavu nabudúce.

Štítky: dve strom sapphire pro, garmin etrex 20, iphone xr tiger, fenix 6 garmin, cena garmin fenix 5x, 5 garmin fenix, la10, garmin fenix 3x hodinky, fenix pd, sapphir plus.

  • Jazyk: angličtina
  • Druh: Displej kovový rám
  • Kompatibilita: pre Garmin fenix plus 5X
  • Názov Značky: GIAUSA
  • Aplikácia Veková Skupina: Dospelý

Súvisiace produkty