2020 Vianočné Ozdoby DIY Karantény Darček Bábika Prívesok
2020 Vianočné Ozdoby DIY Karantény Darček Bábika Prívesok
Sku: g137067
(1 Recenzie)
Novinka

€3.79 €5.26

Popis:

Odrážky:

1、Inovatívne Dekorácie: V roku 2020, rodiny osobné dekorácie karantény a toaletný papier krízy, zmysluplné 2020 pamätné rodiny dekorácie-2020 rok sme zostali doma.

2、Ľahký, Bezpečný Materiál: Tento osobné Vianočné ozdoby sú vyrobené z ľahkej živice, bezpečné a ekologické ochranné, netoxický a bez chuti, a nezmizne na dlhú dobu.

3、DIY Váš Prívesok: Prispôsobiť každej osoby, meno a Vianočné správu prajem im zdravie a šťastie každý deň v novom roku. Tento krásny osobné dekorácie vám poskytuje špeciálny výber, ktoré môžu byť poskytnuté na priateľov a príbuzných , Rodiny ako darček.

4、Špeciálne Spomienky: nádherné a krásne vzory a špeciálne prvky pripomínajú ťažkých časoch sme absolvovali v tomto roku. Zároveň to tiež ohlasuje budúceho šťastia.

5、Výborný Darček: Starostlivo ručne maľované, so stuhou krúžok, je možné ľahko zavesiť na Vianočný stromček. Alebo ako dovolenku darček pre rodinu a priateľov, je to ideálny spôsob, ako vytvoriť trvalý, milujúci spomienky.

Špecifikácia:

Materiál: Živica

Remeslo: ručné socha, maľba

Veľkosť o 8*6*0.5 cm/3.15*2.36*0.20 v

Balenie Zoznam:

2020 Pamätník Domáce Dekorácie Prívesok*1

Štítky: kubo soundtrack, pracovné macbook, softox e27 base, strana ballon xl, kuboid 150w auta, semenník shocke, tonymoly prášok, zapaľovacie sviečky 53l, xxl bábika barbie.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: 2020 Karantény Vianočné Dekorácie
  • Súbor Typ: No
  • Typ Veľkoobchod: No
  • Balenie: Č Darčekovej Krabičke
  • Materiál:

Súvisiace produkty