Prírodné Drevo, Korenie Beewax Dreva Starostlivosti Vosk Údržba Čistenie Leštené Nepremokavé Opotrebovaniu Vosk Na Starostlivosť O Nábytok
Prírodné Drevo, Korenie Beewax Dreva Starostlivosti Vosk Údržba Čistenie Leštené Nepremokavé Opotrebovaniu Vosk Na Starostlivosť O Nábytok
Sku: g137076
(0 Recenzie)
Novinka

€3.66 €3.89

Popis:

Informácie O Produkte:

1、Premium Materiál: Prírodný včelí vosk je jemne čistí a filtrovaný, a to je ľahko ovládateľný a prichádza s vynikajúcou účinnosťou; to môže urobiť dreva, krásne a vytvorenie ochranného vlhkosti-dôkaz vrstva pre impregnáciu dreva.

2、Veľké Textúry: Na voskovaného dreva ukazuje vlákna a štruktúru, a vyzerá to lepší; voskovaného dreva, má zvýšenú odolnosť proti vlhkosti. Tento produkt vám môže pomôcť zvýšiť zrnitosti, vlhkosti a zabrániť praskaniu dreva povrchu.

3、Škrabancov, Odstránenie: Prírodný včelí vosk odstraňuje škrabance, mastnoty, nečistoty a špinu z lakované povrchy a je bezpečný pre použitie na všetky typy ošetrené drevo.

4、Krásne a Prirodzené: Tento univerzálny včelí vosk sa nielen čistí drevený nábytok a skrine, ale tiež, aby ich jasnejšie a prirodzenejšie.

5、Široké použitie: drevo včelí vosk môže byť použitý pre mahagónového nábytku, umenia, nábytok, podlahy, tesnenie lithograph, drevené náramky, starožitnosti, atď.

Špecifikácia:

Názov: Prírodný Včelí Vosk

Netto obsahom: cca 85 g

Čas použiteľnosti: 5 rokov

Rozsah použitia: mahagón nábytok, podlahy, drevené plastiky, starožitnosti, atď.

Pokyny:

1. Pranie a sušenie nábytok

2. Šírenie včelieho vosku rovnomerne na nábytok s špongie alebo handry

3. Po vosk je suchá (asi 30 minút), opakovane utrite a poľský s čistým uterákom.

4. Hlboké výživu potrebuje asi 15 minút stojí čas, čo je prospešné pre prienik včelieho vosku do drevený interiér

Balenie Zoznam:

Prírodný Včelí Vosk*1

Fotografie Produktov:

Štítky: beewax, parket vosk, vosk dreva, beewax poľský, kožené nite vosk, kameň voskový olej, poľský vosk, drevo, tenké dreva, vosku, beewax prírodné, koch leštiace pasty.

  • Položky Formulára: Gél
  • Položka Druh: včelí vosk poľský
  • Špecifikácia/Kus: 70 ml
  • Druh: Drevo Korenie Beewax
  • type1: Nábytok Starostlivosti Včelí Vosk
  • Netto Obsahom: O 85 g

Súvisiace produkty