48#Tiger Flame Maple Krku Gitary 21 Pražec 25.5 palcový Tmavo Žltá Lak Pearl Javor Vyrobené Hmatníkom Dot Vložkou urob si sám
48#Tiger Flame Maple Krku Gitary 21 Pražec 25.5 palcový Tmavo Žltá Lak Pearl Javor Vyrobené Hmatníkom Dot Vložkou urob si sám
Sku: g137339
(1 Recenzie)
Novinka

€84.18

Popis:

Vitajte na Zobrazenie Mojich položky. Som vám poskytne najlepšiu položka na vás. Dám moje všetkých zákazníkov najnižšiu cenu a najlepšiu kvalitu. Získate rýchle doručenie a rýchlo reagovať. Všetky položky, ktoré budú kontrolované pre vás catrfully a skúška pre vás. Uistite sa, že dostanete položky v rámci najlepšom stave. Môžem vám zaručiť, že sa vám bude páčiť môj položka veľmi veľa.

Náš Hudobný Nástroj Co., S.r.o. je na výrobu rôznych druhov hudobných nástrojov. Majú kompletné vybavenie, zariadenia a výrobné techniky, využívame pokročilé procesov, strojov a superior testovaní. Naše výrobky sú odolné a pohodlné hrať, hrajú na presné hudobné rozsahu, krásny tón, jedinečný vzhľad a silné expresívne sily.

Neustále sleduje našej podnikateľskej filozofie "kladie dôraz na kvalitu výrobkov, obchodné meno a podnikateľské služby a manažment". Všetky naše produkty sú splnené medzinárodne rozšírené normy. Používame medzinárodne rozšírené tón kartách a importované tón kalibrácia nástrojov na úpravu a testovacie tóny, v záujme zabezpečenia kvality v súlade s normami v Číne, Hudobný Nástroj, Dohľad a Kontrola Center. zriadili sme priateľské obchodné družstvo vzťahov so zákazníkmi vo viac ako 30 krajinách a regiónoch, v Amerike, Európe a Ázii

Domnievame sa, sami seba ako jeden z najlepších gitarových výrobcov v Číne, nie len kvôli našim vynikajúce produkty, služby SSMII sme schopný poskytnúť vám. Ten zahŕňa ako dvere-na-dvere dodávky, a finančné služby. Zaväzuje poskytovať kvalitné produkty podľa najnovších módnych trendov, našim cieľom je poskytnúť našim zákazníkom najnovšie štýly odbornej gitary za konkurencieschopné ceny.

Ak máte záujem o niektorý z našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás pre obchodné rokovania. Sme úprimne tešíme sa na spoluprácu s vami.

Živé charakteristika

Sme n, aby všetky štýl podpísané gitara pre všetky bandsman a gitaru predávajúceho .Čo budete potrebovať iba urobiť, je dajte nám svoj plán alebo opísať gitara chcete ,inude drevo a kovania, atď. Naše najživšie charakteristické je, že nie len my n, aby všetky štýl gitara ste n hľadať, ale tiež sme n urobiť špeciálne gitarové len pre vás, aby vyhovoval vašim potrebám.

Prísne materiálu výber a výroba

Máme veľmi prísne normy vyberte dreva .S našimi superexcellent handcrt technika chceme, aby sa uistili, že každý gitara sme urobili má pekné, rezonanciu a sustain unpled. A čo viac , sme n garantovať, že všetky naše zamestnanca dostali prísny tréning a majú veľký technika na gitaru tvorby a dobrý apperception na hudbu, aby sa čo najlepšie gitaru.

Elektrická Gitara krku Funkcie:

jeden 25.5" Elektrická gitara krku flame maple vyrobené Skrutka na javor hmatníkom jemné kvality 21 pražec

1 ks krku Gitary.

Krk Drevo: flam javor

Hmatník Wo od: javorového dreva

Povrchová Úprava: Nedokončených

Vsadenie: Triamgle Vykladané

Stupnice, Dĺžka:25-1/2". ak potrebujete iné stupnice, dĺžka prosím, kontaktujte ma.

Tuner Otvor Veľkosti: 11/32"

Šírka na Matice: 43mm

Šírka na Päty: 2-1/4"+/-1.5 mm

Pražce: 21 Jumbo

Som tiež môžete urobiť úprava otvoru v hornej alebo na konci

ak potrebujete povedzte mi, prosím, vedieť

48#

žltá

tmavo žltá

Môžeme poskytnúť OEM spracovanie, prispôsobiť hudobných nástrojov podľa požiadaviek zákazníkov.

Dúfam, že naše profesionálne hudobné nástroje vám môže priniesť viac práce podľa našich skúseností.

Balenie:

Naše položky sú prísť s penou box, ľahko sa prenáša a bezpečnosť dosť pre položky,

COLNÉHO ODBAVENIA

Budeme loď položky ako dar a uviesť tovaru hodnota je nízka USD. Možno budete musieť zaplatiť malý alebo žiadny zaplatiť clo. Je však nevyhnutné, alebo vlastné otvorí balíček a preceniť na gitaru. Máme dostatok skúseností, aby vám pomôžu získať položka bezpečne.

Doprava

To normlly nás berie 1-7 dní, aby sa položky, ktoré budete platiť pripravené na odoslanie po vaša platba potvrdená .com.

Vo všeobecnosti sme použite EMS pre zásielky z dôvodu nižších nákladov a lepšie služby.

To zvyčajne trvá asi 5-8 dní pre EMS dodať položky. Potom môžete dostať položky po vypočutí klopať na vaše dvere.

Sme radi kombinujú poštovného pre položky zaplatené v jednej platby. Sadzby za zásielky, ktoré budú založené na kombinácii hmotnosť položiek a vašu polohu.

Sme veľmi profesionálne a opatrný, balenie, aby položky bezpečné počas prepravy.

Štítky: diy gitara auta, s bass krku, akustická gitara most sedlo, cobre gitarové časti, prst skateboard, gitara krku podporu, tlač tiger, hmatníka gitary graf, štylistickými krku gitary doska, electr gitara.

  • Druh: krku gitary
  • Číslo Modelu: 202
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty