2021 Nový detský Skákanie Koberec Baby Skok Stožiare, Škôlka Tím gamepad v Ranom Detstve Zábavné Hračky Dieťa Krytý Outdoorové Športy
2021 Nový detský Skákanie Koberec Baby Skok Stožiare, Škôlka Tím gamepad v Ranom Detstve Zábavné Hračky Dieťa Krytý Outdoorové Športy
Sku: g137346
(0 Recenzie)
Novinka

€13.19 €17.58

Popis:

Nemôže ísť von, počas domácej izolácii,Ako sprevádzať deti hrať hry?

Tento produkt je najlepšia voľba

Hrať klasické a vzdelávacie peklo ruka v ruke hra s vzdelávania koberce 47.2" * 118" a 23.6"*110" peklo hrať koberec. Deti môžete skočiť si cestu cez dúhu a tichom bludisko.Používať obe ruky a nohy.

TRVANLIVÉ A FAREBNÉ: Vyrobené z e-co tlač handričkou, High-definition farba sprej, ale nezmizne. Na peklo môže byť vybavený tkanina, ľahko sa čistí, a pôdy a škvrnám. Tento koberec môže stáť až toľko hopping ako deti chcú robiť.

Protišmykový PODKLAD: Na peklo hrať koberec ponúka trvanlivé latex gél šmyk-dôkaz podklad. Chlapci a dievčatá môžu spokojne hrať.Bez obáv sa šmyku.

VNÚTORNÉ ALEBO VONKAJŠIE POUŽITIE: Či už je to svetlý a slnečný deň v júli alebo v studenej a zasnežené dni vo februári, hra mat rada je pripravený hrať vonku, alebo vnútri. To pomáha detský rozvoj myslenia a tela šport. Pre deti v materskej škole, pestovať šport povedomia a zlepšenie fyzickej funkcie.

PEKNÝ DARČEK PRE BATOĽATÁ: Oblek pre deti nad 3 ak chcete použiť. Podporuje detskú tvorivosť a jemnej motoriky rozvoj zručností. Čo prináša náročné a nekonečná radosť s deťmi. Je to pekný darček na Vianoce a narodeniny.

Štítky: záhradné detské ihrisko, vnútorné ihrisko, deti sa hrajú zariadenia, lana preskočte, slávnej hry vonku, hráč koberec, kia ráno rádio, detské ihrisko, bubon mag, dieťa jumper.

  • Vek: >3 Rokov
  • Názov Značky: OOTDTY
  • Materiál: Plastové Detské Ihrisko

Súvisiace produkty