5 v 1 Rýchle Uvoľnenie Akvárium Vákuové Sifón Štrku Čistič Rýb Nádrž Drainer Vodný Filter Piesku Podložka s Air-stlačením Tlačidla
5 v 1 Rýchle Uvoľnenie Akvárium Vákuové Sifón Štrku Čistič Rýb Nádrž Drainer Vodný Filter Piesku Podložka s Air-stlačením Tlačidla
Sku: g137348
(2 Recenzie)
Novinka

€14.66 €19.55

Popis:

VZDUCH-STLAČENÍM A PRIETOK VODY RADIČ: Tento Vzduch-stlačením Tlačidla má silné sacie, sa môže povoliť jednou rukou ešte ako dieťa. Prietok vody svorka môžu pomôcť optimalizovať tok vody a oprava potrubia. Keď chcete vyčistiť a drenáţnych vôd, prvé pripojenie vstupného a výstupného potrubia, potom stlačte Vzduchu stlačíte Tlačidlo, ak chcete vytvoriť sifón, kým voda prichádza do vedra automaticky.

5 IN 1 MULTIFUNKČNÉ: Voda mení, piesok pranie, a exkrementy absorpciu, raking piesku, škrabanie riasy. Č ponorí vaše ruky v akváriu vodu, Bez rozliatiu vody na zemi, minimum vody poruchy. Plastová škrabka zhromaždenia, ktoré môžu byť pripojené k čistič na odstránenie usadenín, ktoré sa akumulujú na vnútornej povrchovej z akvárium, nebude poškriabaniu váš drahocenný sklo nádrže

ROZŠÍRENIE PRÍVODU VODY & ZÁSUVKY RÚRY: Táto Akvárium čistiaci nástroj kit má 2 prívodné rúrky (2*15.75 v), ktorá môže byť rozšírená a kombinovať. To musí pracovať s rôznymi akvárium. 6-foot flexibilná hadica s klip môžu byť pripojené na vedra, aby sa zabránilo vody z triešti.

RYBY PROTECTOR: ryby nádrž štrku cleaner obsahuje filter kôš sieť, ktorá zabraňuje akvárium štrku z rušenia na spätný ventil montáž a menšie ryby z toho nasáva do prístroja

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: Jednoduché ovládanie, jednoduchá inštalácia, nie je potrebné povzbudiť pri výmene vody, tento sifón bude fungovať tak dlho, ako drenáž segmentu je nižšia ako tank.

Prečo musíme často meniť vodu a čistý štrk a piesok?

Je dôležité mať zdravé životné prostredie pre naše podvodné priateľmi. Bez vody sa mení, neviditeľné toxíny vybudovať v nádrži vytvárať toxické prostredie pre obyvateľov akvária. Ale s týmto vynikajúcu kvalitu sifón štrku cleaner čerpadla koberce, môžete rutinné čistenie a vody meniace sa často a bez námahy, bez uškodí vašej akvarijné ryby a podmorský svet, môžete vytvoriť.

Zmena voda je už problém. Toto akvárium súpravu na čistenie vám pomôže vyčistiť vaše akvárium efektívne a rýchlo! Ideálne na odvodňovanie, čistenie rýb zvyšky potravín, trusom a jemného štrku.

POUŽITIE KROKOV:

1. Pripojenie vstupného a výstupného potrubia.

2. Umiestniť na vhodné miesto.

3. Stlačte vzduchu-stlačením tlačidla s prstami zľahka.

4. Absorbovať nečistoty.

Poznámky:

1. Prosím, vyčistite internú odpadky pravidelne

2. Skontrolujte prosím, pri úniku vzduchu pri spájaní potrubia

3. Zásuvky rúry nedajú ohýbať pri používaní

4. Pri použití štrku čistejšie, prosím, umožňuje odvod vody nižšia ako vstup pri používaní (aspoň 19.6 palca).

Package Zahrnuté:

1 x Akvárium Štrku Cleaner

1 x Prietok Vody Svorka

1 x Xlr Svorku

1 x Plastové Práčky

Prívodné Rúrky: 2* Dĺžka 15.75 v

Mäkké Zásuvky Trubice:1* Dĺžka 81in

Štítky: bubon nečistôt, akvárium jebo, morská víla wc, akvárium sifón, sobo akvárium príslušenstvo, akvárium cleaner štrk, príslušenstvo akvárium, nicrew akvárium vákuum, tkaniny robiť masky filtra, boyu štrku cleaner.

  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: yyaqua