Elektrický Skrutkovač 11 Bitov S2 Cordeless Skrutkovača Nastavte náradie HOBBY Náradie Súprava pre Domácnosti Oprava Nabíjania cez USB
Elektrický Skrutkovač 11 Bitov S2 Cordeless Skrutkovača Nastavte náradie HOBBY Náradie Súprava pre Domácnosti Oprava Nabíjania cez USB
Sku: g137684
(2 Recenzie)
Novinka

€12.07 €23.66

Popis:

Elektrický Skrutkovač 11 Bitov S2 Cordeless Skrutkovača Nastavte náradie HOBBY Náradie Držiak pre Domácnosť, Opravy Výrobku parametre Typ názov: Mini Elektrický Skrutkovač Napätie:3.6 V, Batérie:1100mah Lítiové batérie, Rýchlosť: 250RPM Max krútiaci moment: 1.3 N. m Chuck kategória:6.35 mm(1/4") typu konektora:Micro USB Nabíjací čas:5-7hours Funkcie: 1.Podporovať Pozitívne & Negatívne Rotácie: Stačí stlačiť tlačidlo uvoľnite alebo skrutku závitovka s ľahkosťou. 2.Dual Pracovných Režimoch: Keď skrutky, ktoré sú príliš tesné, môžete otočiť skrutkovač manuálne. 3.Zahŕňa 11pcs Magnetické Bitov: S 10pcs rôznych skrutkovač bitov, a 1 konverzie hlavu, spĺňajú rôzne požiadavky pre váš opravy. 4.Vstavaná Batéria: 3.6 V, 1100mA lítiová batéria, jednoduché a rýchle nabíjanie cez Micro USB rozhranie.

Obsah balenia 1 x rukoväť 10 x skrutkovač bitov 1 x Konverzie hlavu

>>

>>Viac odporúčame

Máme Loď na Celosvetovo, s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie Položky sú dodávané z Číny pomocou leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 15 do 25 pracovných dní Dodacia lehota závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 30. pracovný deň prijímame Alipay a Paypal, Kreditná Karta, Peniaze Booker, T/T, Western Union, tu Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

12 Mesiacov Záruka . Kúpiť s dôverou, Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky,vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť, Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť. Ak položka je chybné v 3 mesiace, pošleme vám relacement bez ďalších poplatkov , Alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, ak chcete uspieť, vaše pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek je pre nás veľmi dôležité, ak ste spokojní s našim produktom, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu ( 5 hviezdičiek ) Prosím, nenechávajte nás negatívna spätná väzba predtým, ako sa obrátite s nami, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém, prosím pomôžte nám zlepšiť

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Všetky e-maily budú zodpovedané do 1 pracovného dňa, Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr. Vážne Kupujúci Iba V Tom! Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými položky Teraz, ak si zakúpiť naše produkty, zanechajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu a zdieľajte ho na sociálnych sieti, ako je, ako je Facebook, Twitter, VK, Instagram a pod. Poslať screenshot pre nás dostanete extra zľavu. Šťastný nakupovaní on-line.

Otázka: Je tam nejaké Sledovacie Číslo pre svoj položky?

Odpoveď: Ak chcete, pozemok byť sledované , prosím, zvoľte Čína príspevok air mail, Singapur poštou, alebo expresnou

Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, Ďakujeme !

Otázka: som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Ak by ste sa chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Štítky: optické skrutkovača, bezdrôtový screwdriv, elektrické náradie, akumulátorový vŕtací, elektrický skrutkovač akumulátorové batérie, vde elektrický skrutkovač, pražené skrutkovača nastavte, nástroje, náradie., ls02, outillage.

  • Názov Značky: KETOTEK
  • Číslo Modelu: Elektrický Skrutkovač
  • Menovitý Príkon: 36v
  • Použitie: Domov urob si sám
  • Rýchlosť: 250rpm
  • Max. Krútiaci moment: 1.2 N
  • Hmotnosť: 0.26
  • Druh: Akumulátorový Skrutkovač
  • Frekvencia: ako špecifikácia
  • Rozmery: ako špecifikácia
  • Zdroj Napájania: DC
  • Menovité Napätie: 36v