Premium Carnauba Auto Vosk Crystal Tvrdý Voskový Farby Starostlivosti Poškriabaniu Opravu, Údržbu, Vosk, Farby Povrchové Úpravy
Premium Carnauba Auto Vosk Crystal Tvrdý Voskový Farby Starostlivosti Poškriabaniu Opravu, Údržbu, Vosk, Farby Povrchové Úpravy
Sku: g137753
(1 Recenzie)
Novinka

€9.78 €10.87

Popis:

Odrážky:

1、1、účinne odstrániť škvrny farby a mierne dusnatého s, trezor, dekontaminácia.Obnoviť lesk a farbu z pôvodnej auto.

2、2、Tvorbu silného ochrany vôd vrstva, anti-uv, anti-vyblednutiu, anti-opotrebenie.

3、3、efekt je trvalý, produkt sa rozpúšťa rýchlo, a to má evidentný vplyv na údržbu a rekonštrukciu automobilový farby povrchu. To nie je toxický a nemá žiadny zápach. Obsahuje extrakt, žiadny dráždivý zápach a nie je na škodu, na ľudské telo.

4、4、Cleaner: To je jednoduché na čistenie odolných škvŕn, jasnejšie farby, priehľadné farby s monomolecular polymér, a udržať jasný dlhý čas.

5、5、farby je viac odolná: natretý vosk prijíma tri-v-jednom nano polymérová technológia, ktorá je non-stick, s vysokým leskom, stabilné a spoľahlivé tesniaci náter vrstva.

Premium Carnauba Auto Vosk Crystal Tvrdý Voskový Farby Starostlivosti Poškriabaniu Opravu, Údržbu, Vosk, Farby Povrchové Úpravy Zadarmo Sponge

【Description] vyzýva

Názov: tuhý vosk

Farba:ako je znázornené

Kapacita: 300 g

Funkcia: Obsahujú voskovanie huba

【Funkcie] vyzýva: profesionálne infiltrácia vzorec, účinne odstrániť škvrny farby a mierne dusnatého s hlavnou, trezor, dekontaminácia, nebolí farba ak chcete obnoviť pôvodný lesk laku až poskytuje trvalú ochranu. To dáva laku komplexný senior starostlivosti a hodí sa na rôzne farby laku.

【Pokyny] vyzýva:

1. Očistenie tela, rohy šité s pištoľou na suché vody;

2. Použiť vosk rovnomerne na povrch skicár; počkajte 10 minút;

3. Potom utrite vosk starostlivo vysušte uterákom;

4. Použite malý kefka na čistenie zostatková vosk vnútri kútov rohy; je potrebné nástroje a produkty: Tento produkt, vzduchovky, malé hubky ﹑ mokrý uterák ﹑ suchý uterák ﹑ malý kefka; doba výstavby trvá asi 40 minút.

【Opatrenia] vyzýva:

1, nesmie byť silný na slnku, alebo vysokej teplote a prachu lietania operácie. Telo je aj horúčka, keď nie je v prevádzke.

2, suché voskové vrstvy na čistite v čase

3, nie pre živice nárazníka, kaučuk a výrobky zo skla.

4, mimo dosahu detí, aby sa zabránilo dotyk. Skladujte v chladnom a suchom a vetranom mieste.

【Zoznam] vyzýva:

Autoservis Vosk x1

Štítky: parker olejové filtre, zastrihávač chĺpkov vgr, rcm prepínač, carnauba vosk pre auto, carnauba, auto pre farby, bean tvrdý voskový, autoservis poškriabaniu, posledný náter, black laku.

  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Položka Druh: tvrdý voskový
  • Položka Šírka: 13
  • Názov Značky: vvcesidot
  • Položka Hmotnosť: 300g
  • Špeciálne Funkcie: Autoservis Vosk
  • Položka Výška: 10
  • Názov Modelu: Tuhý vosk
  • Položka Dĺžka: 13

Súvisiace produkty