5:1 Planetárna Prevodovka, Nema 14 Stepper Motor 0.8 pre DIY Robot, CNC 3D Tlačiarne
5:1 Planetárna Prevodovka, Nema 14 Stepper Motor 0.8 pre DIY Robot, CNC 3D Tlačiarne
Sku: g137858
(0 Recenzie)
Novinka

€27.27

Popis:

100% nová Značka OSM(jeden z najväčších výrobcov stepper motor v Číne).

Toto NEMA 14 Stepper motor má integrovaný Planetárna prevodovka s 5.18:1 prevodový pomer, rozlíšenie dosiahnuť 0.35° krok uhol. Je to dobré riešenie v aplikáciách, ktoré vyžadujú veľmi nízkej rýchlosti otáčania a/alebo množstvo krútiaceho momentu.

Upozorňujeme vás, že táto planetárna prevodovka nie je vysoká presnosť prevodovka, odpor môžeme sľúbil, že je . Špecifikácia

Výrobca Číslo Dielu 14HS13-0804S-PG5 Motor Typ Bipolárna Stepper Krok Uhol(W/O Prevodovka) 1.8° Holding krútiaci Moment 83.9 Ncm Menovitý Prúd/fáza 0.8 Fáza Odporu 6.8 ohm Napätie 5.4 V Indukčnosti 10mH±20%(1KHz) Prevodovka Typ Planetárny Prevodový Pomer(Presný Prevodový Pomer) 5 + 2/11 Účinnosť 90% Vôla na Bez záťaže Max.Prípustný krútiaci Moment 2Nm(283oz-v) Moment Prípustný krútiaci Moment 4Nm(566oz-v) Hriadeľ Maximálne Axiálne Zaťaženie 50N Hriadeľ Maximálnou Radiálnou Zaťažení 100N

Kreslenie Drôt Pripojenie

Prečo StepperOnline ?

Viac Ako 10.000 Produktov Skladom:

Náš veterán inžinierov vybraných stovky typické modely z našej predajné záznamy, a máme skladom v našom sklade. Viac ako 10 000 produktov sú pripravené na lodi a sľubujeme dodanie vášho tovaru do 24 Hodín!

Nízke Ceny Priamo Z Továrne, Dodávateľom:

Ako Čína-na základe distribútor, StepperOnline vyvinula dlhotrvajúce vzťahy s viac ako 50 továrne. Sme nákup produktov s obrovské množstvo, nižšie náklady, ako je to možné. Dokonca naše ceny sú nižšie ako cena, ktorú si od výrobcu priamo.

Rýchle Dodanie Na Celom Svete:

Počas roku 2015, ktorú sme si vybudovali štyri sklady, ktoré sa nachádza v USA, veľká BRITÁNIA, Nemecko a Austrália. Partnerstvo s miestnymi logistických služieb, môžeme loď, rýchlejšie a dostanete tovar vrátiť ľahšie.

Vysoká Kvalita S Globálnych Štandardov:

Spolupracovať s Top 3 slávnych výrobcov, uistite sa, že výrobky sú vyrobené s vysokou kvalitou, a in-house, QC, odb., zabezpečenie každej položky zakúpené spĺňa globálne štandardy kvality.

Zákaznícky Servis A Technickú Podporu:

Môžete dostať do kontaktu s StepperOnline cez Telefón, e-mail a tiež on-line Live Chat, náš technik sú pripravené slúžiť vás!

Flexibilné Prispôsobenie:

Malé množstvo, a na mieru šité produkty sú k dispozícii, budeme doručenia vzorky do neuveriteľné krátkom čase.

Spätnú Väzbu A Kontaktov

Snažíme udržiavať najvyššie štandardy kvality pre nakupovanie a 100% spokojnosť zákazníka! Pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Úprimne požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo vyriešiť vaše problémy. Na nič otázky týkajúce sa produktu, ceny, prepravné alebo stav objednávky, prosím, kontaktujte nás prostredníctvom správy, alebo online chatu nástroj.

Warranty & Vrátenie Peňazí

Všetky položky predávané sú úplne nové a 1 ROK ZÁRUKA, po predaji. Ak sa zobrazí nesprávne alebo chybné položky, prosím e-mail nás do 7 dní od dátumu, kedy dostanete produktu. Neskôr ako 15 dní položka, nemôže byť prijatý na vrátenie. Ak je tovar chybný, pošleme na náhradné diely alebo vrátime vám po obdržaní dokladu o chybný fotografie z položiek, ktoré ste dostali. Poštovné a balné nie sú refundovateľné. Vzhľadom na vlastné obmedzenia, prosím, kontaktujte Stepperonline Zákaznícky servis predtým, než sa vrátite tovar.

O StepperOnline

V roku 2005, StepperOnline založená ako veľkoobchod pre stepper motory, stepper motor ovládače, napájacích zdrojov a cnc router súpravy. V roku 2008, StepperOnline ročné výnosy dosiahnuť 3 mil. V roku 2013, StepperOnline získala OMK Coporation (vedúcou spoločnosťou v Motion Control priemysel) formálne. V roku 2015, StepperOnline vybudovali štyri sklady, ktoré sa nachádza v USA, veľká BRITÁNIA, Nemecko a Austrália. Partnerstvo s miestnymi logistických služieb, môžeme loď, rýchlejšie a dostanete tovar vrátiť ľahšie.

"Naším cieľom je vytvoriť najlepšie miesto na zabezpečenie vysokej kvality stepper produkty s najnižšia cena !"

---- StepperOnline

Štítky: cnc router, 3d tlačiarne stepper motor v pohode, 4axis cnc auta, prevodovka stepper, kamera robota, alc, cnc machin, prusa 3d tlačiarne urob si sám, planetárna prevodovka, 12, prevodovka motor stepper.

  • Názov Značky: STEPPERONLINE
  • Fáza: 2
  • Holding Krútiaci Moment: 83.9 Ncm
  • Krok Uhol(stupne): 1.8 deg
  • Certifikácia: ce
  • Druh: Hybrid
  • Číslo Modelu: 14HS13-0804S-PG5
  • Prúd / Fáza: 0.8 A
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty