Benepaw Profesionálne Psa Zastrihávač Chĺpkov USB Nabíjateľné Nízka Hlučnosť Akumulátorové Elektrické Pet Clipper Bezpečné Šteňa Kit Kat Starostlivosti
Benepaw Profesionálne Psa Zastrihávač Chĺpkov USB Nabíjateľné Nízka Hlučnosť Akumulátorové Elektrické Pet Clipper Bezpečné Šteňa Kit Kat Starostlivosti
Sku: g138041
(0 Recenzie)
Novinka

€34.96 €56.38

Popis:

【 Nastaviteľné Frézy, Hlavu] vyzýva náš profesionálny psa nožnice pre strihanie za hrubé kabáty majú nastaviteľný kotúč cutter head, ktoré môžete upraviť dĺžku od 1 mm až 3 mm. Okrem toho poskytujeme 3-6-10-13mm štyri druhy sprievodca hrebene. Je veľmi vhodné pomôcť si klip chlpy z domácich miláčikov.

【Vysoko kvalitné Čepeľ] vyzýva Tento pes nožnice pokojnej na úpravu ťažkých vysoko kvalitné čepeľ. Čepele sú inovované vysoko uhlíkovej ocele čepeľ. Čo je viac, je viac odolná ako keramická čepeľ. A akumulátorové nožnice pre psy majú R-tvarované čepele, že bude chrániť vaše domáce zviera bezpečnejšie, aj keď ste nikdy neurobil skôr.

【50 DB Ultra-Low Noise] vyzýva Pet zastrihávač starostlivosti pre mačku a psa dizajn s nízka hlučnosť a nízke vibrácie. Je to len o 50db, ktoré poskytuje tichá prevádzka pre domáce pohodlie a relax.

【Bezdrôtový Dizajn] vyzýva elektrické pet zastrihávač vstavané lítiové batérie, s bezdrôtovými dizajn pre jednoduché používanie. S bezdrôtovými psa clipper starostlivosti, môžete už byť obťažovaný problémy výmena batérií alebo nudné vodičov.

【USB Nabíjateľné] vyzýva mačka holiaci strojček starostlivosti kit môžete nabiť buď počítač, napájací adaptér, napájanie banky, a auto. S USB nabíjateľné, je ideálny pre pet grooming store alebo domáce použitie. (USB Kábel v cene, Napájanie Adaptér nie je súčasťou).Teplé Tipy: Ak vaše psy majú dlhé a hrubé vlasy, musíte použiť hrebeň a nožnice rez kratšie na prvý, inak, pes groomers nožnice môže dostať zaseknutý nahor alebo horúce rýchlo.

Meranie V CM Dĺžka Šírka JEDNA VEĽKOSŤ 19 5.5 Meranie V Palcový Dĺžka Šírka JEDNA VEĽKOSŤ 2.2 7.5

Veľkosť môže mať mierny rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1*Návod na použitie, 1*USB Kábel 1*Pet Clipper, 1*Čistiaca Kefa, 1*Rezačka Headcover

1*3 mm Limit Špirála, 1*6 mm Limit Špirála, 1*10 mm Limit Špirála, 1*13mm Limit Špirála

Tichý Motor a Vysoká Rýchlosť / Bezpečné a Trvalé / Tichý Dizajn, ale Výkonný

USB Nabíjateľné a bez kábla: To môže byť spojený s Power Adaptér, Auto, Power Banky, Počítač

Pevnou Čepeľou / Pevný Nôž / Nastaviteľné Cutter Head / Motor / ON/OFF / Zavesenie Krúžok / Nabíjanie Konektor

Ostrý nôž s ochranným Zaoblené hrany

Čas Nabíjania:2 Hodiny

Pracovný Čas: 90 Minút

Štítky: clipper psa vlasy, veľký pes nožnice, pes ženícha, pes oholenie, clipper kôň, oka kat starostlivosti, Pes Zastrihávač Chĺpkov, pes, pet kožušiny clipper, clipper oster.

  • Čas Nabíjania: 3 Hodiny
  • Funkcia 2: Nízka Hlučnosť
  • Zdroj Napájania: Nabíjateľná Batéria
  • Funkcia 1: USB Nabíjateľné
  • Služba Dropshipping: Áno
  • Napätie: 110-240V
  • Funkcia 4: Nastaviteľné Frézy, Hlavu
  • Funkcia 3: Akumulátorové