Horský Saddlebags Cyklistické Tašky Bicykli Kufra Batoh Späť Zadné Sedadlo Chvost Dopravcu Kôš Polica Pomôcky Vrecko Na Koni Príslušenstvo
Horský Saddlebags Cyklistické Tašky Bicykli Kufra Batoh Späť Zadné Sedadlo Chvost Dopravcu Kôš Polica Pomôcky Vrecko Na Koni Príslušenstvo
Sku: g138375
(1 Recenzie)
Novinka

€14.99 €23.80

Popis:

Horský Bicykel Taška Na Bicykel Kufra Batoh Späť Zadné Sedadlo Chvost Dopravcu Kôš Polica Pomôcky Vrecko Na Koni Príslušenstvo

Vlastnosti: Vhodný pre väčšinu elektrické bicykle a bicykle

VODE ODOLNÝ MATERIÁL - vysoko kvalitný polyester, tento bike rack taška má odolný voči vode a blate odpudzujúce účinok, ľahký, ale zároveň pevný a robustný. Ochranné polstrovanie, poskytnúť vankúš znížiť šok pri jazde na nerovnom ceste. To je úplne bezpečné dať položiek v bike kôš taška. Izolované obloženie udržiava studený nápoj alebo jedlo v teple hodín.

VEĽKÚ KAPACITU - Veľkosť 15.0*6.1*6.3 v bike trunk bag veľkou kapacitou ponúka svoj tovar s dostatkom úložného priestoru, priestranné hlavných oddelení, môžu byť použité na veľa úložného ako mapy, potraviny, strava, tablet, perá, nabíjačky, horúce alebo studené nápoje, a to aj vo vnútri vrecká na pomoc s trochou organizácia pre malé veci. Na deň jazdiť alebo každodenné dochádzanie do práce, to je dobrá voľba.

BEZPEČNOSŤ a STABILITU - Veľké reflexné prvky môžu zvýšiť viditeľnosť v slabom svetle, alebo v tme, takže môžete jazdiť bezpečnejšie. Open-top zadné vrecko s elastická šnúra drží vaše fľaše vody v objekte. Predný a spodný Suchý zips, popruhy na zabezpečenie stability, táto Taška nie je pohyb, shift alebo ustúpiť ľahko!

ĽAHKO PRIPOJIŤ - Nastaviteľné popruhy pre rýchlu inštaláciu a odstránenie, Fit väčšina cestné alebo horské bicykle' regály. 2 dlhé popruhy deje v celej stojane, ako aj 2 pevné spony, je bezpečne upevnený na stojane a nemá shift.

MUlTIFUNCTIONAlL POUŽITIE - To môže byť bike rack tašku, kabelku so zrkadlom-v účtovnej rukoväť alebo messenger bag s zahrnuté ramenný popruh. Po zaparkovaní na bicykli, môžete prijať tento trunk bag s vami, keď idete na prechádzku a nebudete musieť starať o to ukradnuté.

Špecifikácia: Názov Produktu: Bicykel/Electric Car Polica Vak Materiál: Polyester Farba: konope, šedá, čierna Hmotnosť: 350 g Veľkosť: 38*15.5*16 cm

Package:

1* bicykel zadné vrecko

Štítky: radenie shimano, bicycl stojan, bicycl, Batoh, m365 xiao, bike príslušenstvo všeobecné, veľké motorky príslušenstvo, ktm motocross, cesta bikepacking, muži sedlo taška.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia 1: Polica taška
  • funkcie 5: Izolácia dizajn
  • Funkcia 2: Veľkou kapacitou, vhodný pre uvádzanie všetky druhy dodávok
  • Kapacita: 10 L
  • Funkcia: Skladacia
  • Materiál: Polyster
  • Funkcia 4: Rýchlovarná kanvica vrecku dizajn
  • funkcia 3: Popruhu Dizajn
  • Číslo Modelu: LK-SP070211
  • Veľkosť: 38*15.5*18cm

Súvisiace produkty