Montana Plechovky egg shell hologram balenie 50 Street Art Nálepky
Montana Plechovky egg shell hologram balenie 50 Street Art Nálepky
Sku: g138379
(1 Recenzie)
Novinka

€17.25

Popis:

Hologram nálepky, z Montana plechovky obsahuje 50 "ľahké napísať" nálepky vysokej kvality shell. Po nanesení to bude len vyjsť na veľmi malé kúsky, ako zlé vajcia. Vaječné Škrupiny samolepky sú veľmi ťažké odstrániť robí absolútne obľúbené pre umelca, nálepky a Street fanúšikov umenia faciek. Vysoko reflexná hologram materiál je z bezpečnostnú technológiu, priemysel a zatiaľ sú tam len pár dodávateľov. Silná priľnavosť na mnohé povrchy a veľmi ťažko vzlietnuť. Každý Montana hologram matný nálepky meria 10 cm x 6,5 cm). Vyrobené tou istou spoločnosťou, ktorá vyrába populárne Montana Zlato a spray paint linky Montana Black, tieto nálepky sú veľmi reflexná, ideálny pre street art lepidlo, blackbooks, obchody, a lepidlo graffiti štýl vzory.

Hlavné funkcie Súbor 50 autentické Montana Plechovky značku, Hologram nálepky. Ľahko písať s žiadne trvalé značky. Určený pre vonkajšie použitie. Veľmi ťažké odstrániť self-destruct nálepky. Ideálny pre všetky ventilátor, samolepky, urban art, graffiti umenia alebo street art.

Štítky: 3d hologram, sanford a syn, prípade ulici, big green egg gril, vajcia nástroj, umenie maľovať, montana, arnold, scarface tričko, 3d hologram projektor.

  • Názov Značky: Predvolený
  • Pôvod: ES(Pôvodu)
  • Package: Áno
  • farba: Hologram, čierna, zelená, modrá, červená.
  • Veľkosť: 10x6 cm

Súvisiace produkty