7 Kus z Nerezovej Ocele Mlynčeka na Mäso, Dosiek, Kotúčov a Čepeľ pre Potraviny Chopper a Mlynčeka na Mäso, Strojových Častí
7 Kus z Nerezovej Ocele Mlynčeka na Mäso, Dosiek, Kotúčov a Čepeľ pre Potraviny Chopper a Mlynčeka na Mäso, Strojových Častí
Sku: g138405
(1 Recenzie)
Novinka

€10.83 €13.72

Popis:

Vyrobené z 420 nerezovej ocele a anti-hrdza. Bezpečnosť materiál, vysoká tvrdosť, odolné a dlhú životnosť. Pre Disky časti: Nie umývateľné v Umývačke riadu, Ručné umývanie len!

5 Brúsne Dosky A 2 kotúč na Rezanie pre nahradenie časti mlynčeka na mäso a potraviny chopper. Hodí prakticky všetky veľkosti 55 mm, brúsky a mäso mincers, Centrum Otvorom 7 MM.

Na Hrubé brúsenie doska je ideálny pre a varené mäso, zeleninu a syry. Stredná doska mele mäso, tvrdé syry, alebo sušený chlieb pre karbonátok, strúhanky.

Jemné brúsenie doska je ideálny pre surové alebo pomaly varené mäso a strúhankou pracovať ako profesionálny potravín/mlynčeka na mäso.

Použite mierne zmrazené mäso, Tieto diely budú robiť procesu brúsenia veľmi smoot

Dávajte pozor, aby čepeľ v opačnom smere, keď pomocou

Brúsne Dosky priemerom: 3/5/7mm pre váš Výber

5 Brúsne Dosky: Hrubé, Stredné, Jemné, Obličiek a Ventilátor tvar Grind Dosky

Čistenie Starostlivosť :

Podobne ako iné bežné hliníkové kuchyňa tovar, túto prílohu Nie je umývateľné v Umývačke riadu! Je Potrebné Ručné Umývanie Len!

Čisté čoskoro po použiť, stačí dať všetky časti v teplou vodou, mydlom na niekoľko minút, a potom vyčistite ju-jemný čistiaci kefkou alebo handričkou.

Opláchnite a vysušte ich dôkladne po praní, s cieľom udržať ich nie discolor a pobyt v špičkový stav.

Farba:Strieborná

Materiál:Nehrdzavejúca oceľ

Obsah Balenia:

7 * Mlynček Dosky, Disky,

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: shredder, mäso mlynčeky elektrické, mi mlynčeka na mäso, automatické mäso slicer, chopper cesnak, detská výživa brúska, led sokani, electr mlynčeka na mäso, food procesor, elektrický mixér mäso.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: 7 * Mlynček Dosky, Disky,
  • Názov Značky: Sokany
  • Výkon (W): 1w

Súvisiace produkty