CPS-1610 Nastaviteľné DC Napájanie 110V/220V Digitálny Displej Mini Premenná s Plug
CPS-1610 Nastaviteľné DC Napájanie 110V/220V Digitálny Displej Mini Premenná s Plug
Sku: g138801
(1 Recenzie)
Novinka

€40.84 €80.07

Popis:

110V/220V Digitálny Displej Mini Premennej djustable DC Napájací zdroj s Plug

Funkcie: dopts z Mikroprocesorov (MCU) kontroly, vysoké náklady na výkon Vysoký výkon hustota, kompaktný a krásny vzhľad ll-kovové veci, veľmi nízke elektromagnetické rušenie dopt encoder na nastavenie napätia a prúdu, nastavte rýchlo a presne Štyri miestny voltmeter a ammeter, nastavenie a zobrazenie presné 0.01 návykové power factor correction ( návykové PFC), menovitý výstupný výkon faktor >97% DC napájanie je vysoko efektívne, až 90% Nízke zvlnenie hluku, zvlnenie nižšie 30mV inteligentnej ochrany (Intelligent protection: výstupný skrat ochrany, Sledovania OVP, Sledovanie OCP, OTP

Špecifikácie: Model

CPS-1610

Prevádzka Napätie Rozmedzí 170 - 264VAC Prevádzku Frekvenčný Rozsah 45 -65HZ

Výstupné Napätie 0 - 16V Výstupný Prúd Rozsah 0 - 10A účinník ≥ 97% Účinnosť (220Vac/plné zaťaženie) ≥89% pri Plnom Zaťažení Vstupný Prúd(220VAC) ≤5.1 Bez Zaťaženia Vstupný Prúd(220VAC) ≤180mA Volt na Meter ccuracy ≤ 0.3% + 1 číslic Aktuálne Meter ccuracy ≤ 0.3% + 2 číslice Konštantné Napätie Záťaže Nariadenia (0-100%) ≤ 30mV Line Nariadenia(198-264VAC) ≤ 10mV Zvlnenie & Hluku (-) ≤ 30mV Zvlnenie & Hluku (r.m.s) ≤ 3mV Nastaviť ccuracy ≤ 0.3% + 10mV Prechodný Čas Odozvy (50%-100% menovitý zaťažovací) ≤ 1.0 ms Konštantný Prúd Záťaže Nariadenia(90%-10% Menovité Napätie) ≤ 50mA Line Nariadenia (198-264VAC) ≤ 20mA Zvlnenie prúdu hluku ≤ 30mAp-p Set ccuracy ≤ 0.3% + 20mA Plug (Voliteľné) NÁS Zástrčku, EÚ konektor Rozmery(šírka x výška x hĺbka) 20x12x5.5 cm Hmotnosť 944g

Package zahrnuté:

1 x DC Napájania

1 x Napájací Kábel

1 x anglický manuál

POZNÁMKA: Prosím, povedzte nám, čo je zástrčka je nutné, v opačnom prípade budeme doprava je náhodné.

Poznámka: Prosím, láskavo vytvoriť poznámku, ak budete potrebovať adaptér.

ZÁPAS SPÄTNEJ VÄZBY:

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich ! PLATBY:

1. Akceptujeme lipay, Západ Únie, TT. všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. ZÁPAS DOPRAVY:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a PO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. ny spor spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka VRÁTIŤ ND VRÁTENIE peňazí:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Štítky: dc napájanie nastaviteľné qje, prenosné digitálne napájanie, nastaviteľné napájanie príslušenstvo, variabilný dc napájania, dc napájanie premennej, nastavenie napájania, nastaviteľný výkon premennej, xl4016, nastaviteľné dc priame napájanie, dps5020.

  • Použitie: nastaviteľné dc napájania
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: DC Napájania
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Fáza: Jednofázový
  • Prúd Typ: DC
  • Názov Značky: Hilitand

Súvisiace produkty