1080P Duálny Objektív Priemyselný Endoskop Inšpekčnej Kamery, Prenosné Ručné Borescope Videoscope s 4,3 "LCD S 32G TF karty
1080P Duálny Objektív Priemyselný Endoskop Inšpekčnej Kamery, Prenosné Ručné Borescope Videoscope s 4,3 "LCD S 32G TF karty
Sku: g13883
(2 Recenzie)
Novinka

€65.98 €82.47

Popis:

1080P Duálny Objektív Priemyselný Endoskop Inšpekčnej Kamery, Prenosné Ručné Borescope Videoscope s 4,3 "LCD S 32G TF karty

1080P Duálny Objektív Priemyselný Endoskop Výhodou

1. 【Najdlhšia Ohniskovej Vzdialenosti od 1.6 Palce, aby 198 Inch] vyzýva : Nový vývoj v technológii kamery zväčšenie ohniskovej vzdialenosti od 1.6 palce, aby 198 palec, teraz jinglesz cn video inšpekcie kamera je schopná merať chyby v väčšiu kontrolu oblasti a z ďalších vzdialenosti ako iné priemyselné borescope na trhu, takže inšpekcie jednoduchšie.

2.【HD 1080P Fotoaparátu, Snímača & Rýchlejší Čip] vyzýva: Super Hi-Vision 1080P HD kamera vám umožní zachytiť snímku alebo nahrať video. Tento priemyselný endoskop poskytuje výnimočný pohľad na vaše kontrolné oblasti spojením s vysokým rozlíšením COMS, 6 nastaviteľné LED svetlo a spracovanie obrazu, software.

3.【4.3 Palcový QVGA Farebný Displej] vyzýva : Pre ďalšie zvýšenie vášho vizuálna kontrola a možnosť zistenia vady, digitálne endoskopu využíva vstavaný 4.3 palcový displej, ktorý umožňuje vykonávať live analýzu vašej oblasti aplikácie. To môže tiež nahrávať obrázky vo formáte JPEG a MPEG-4 videá ukladať na TF karty, ďalšie vzdialene analýza / vykazovania.

4.【Vstavané 2600mAh Lítium-iónová Batéria] vyzýva: vstavaná nabíjateľná lítium-iónová batéria (2600mAh) poskytuje až 4-6 hodín posúval súvislo pracovný čas.

5. [1080P Duálny Objektív ] : dual-objektív borescope môžete prezrieť rozmedzí od 70° v prednej a jeho strane, s ergonómia, dizajn, čo vám umožní sledovať potrubie vnútorné situácia viac pohodlne.

1080P Duálny Objektív Priemyselný Endoskop Popis

Fotoaparát Priemer: 8 mm

Fotoaparát Ohnisková Vzdialenosť:1.6 inch-198inch/4cm-5m

Veľkosti obrazovky:4,3-palcový LCD Displej

Rozlíšenie:1920x1080,1280x720,640 x 480

Nepremokavé Úroveň: IP67

Kapacita batérie: 2600mah

Odpracovanú Hodinu: 4 Až 6 Hodín

TF karta : 32 G

P ackage zoznam 1 x 4.3 Palcový Stomatológov 1 x Semi-rigid duálny Objektív Kábel 1 x Hák 1 x Magnet 1 x USB Kábel 1x Manuál 1X Vodotesný Spp 1 x 32 GB TF Karty Produkt obraz na 1080P Duálny Objektív Priemyselný Endoskop Platby: 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Poštovné: 1. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 3. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodacie 6, Dovozné clá alebo poplatky nie sú zahrnuté v položke cena, kupujúci sú zodpovední za akékoľvek dane, účtuje podľa ich miestne zvyky, predávajúci nebude platiť žiadne dane alebo clo. Ak je potrebné žiadne špeciálne deklarácie na obale, prosím zanechať správu k nám do objednávky je vyvesenia, vďaka ! Návrat politiky: 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Záruka: 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: tajné compart, endoskop video kamera, priemyselné kamery siete, ds fotoaparát, ios fotoaparát borescope, apple video endoskopu, 8 mm objektívu fotoaparátu endoskopu, fotoaparát monitor rybolov, korunu dog tag, pôvodné inšpekčnej kamery.

  • Objektív: 8 mm
  • Pozorovacia vzdialenosť: hĺbka zameranie je medzi 4cm-5m
  • Použitie: pre Motora/Kanalizácie/Potrubie/Vozidlo
  • Názov Značky: DDCAMERA
  • Štýl: Mini Fotoaparát Endoskopu
  • Výhodou: Je jednoduché a pohodlné, nevyžadujú telefón a počítač dole
  • Číslo Modelu: 113 Priemyselné Borescope Fotoaparát
  • Priemyselný Endoskop funkcia: Odfotiť A Video
  • Názov produktu: 1080P Duálny Objektív Priemyselný Endoskop
  • Rozlíšenie Pre stomatológov ios: 640*480/1280*720/1920*1080
  • Priemyselné Digitálne Endoskopia funkcia 1: Vodotesný IP67
  • Konektor Typu: EÚ Plug
  • Quanlity Pre Stomatológov Objektív: 6pcs Nastaviteľné LED
  • Typ Drôtu: Pevný Drôt
  • Objektívu (mm): 8 mm

Súvisiace produkty