50 ks Burgundsko Námestie Gold Glitter Laserom Rezané Svadobné oznámenia s Obálky Strany Univerzity Pozvánka
50 ks Burgundsko Námestie Gold Glitter Laserom Rezané Svadobné oznámenia s Obálky Strany Univerzity Pozvánka
Sku: g138867
(0 Recenzie)
Novinka

€68.02

Popis:

50 ks Burgundsko Námestie Gold Glitter Laserom Rezané Svadobné oznámenia s Obálky Strany Univerzity Pozvánka

Vzor: Jeden Stránky

Príležitosti: Toto pozvanie Karta môže byť použitá pre všetky Príležitosti

Farba: Pearlized (hárku), Burgundsko, Strieborné, Biele, Zlaté, Námornícka Modrá (vrecko)

Dizajn: Duté Flóra

Materiál: Lepenka

Veľkosť: 160x160mm (Vrecko), 155x155mm (Vnútorné) Vrátane( za veľa) 50 x Pozvanie Vrecku 50 x Vnútorné papieri 50 x tag 50 x Pásky 50 x Obálky

50 x Tesnenie

Ak potrebujete tlač, prosím, postupujte podľa nižšie uvedených krokov: Poznámka: 1. Pri zadaní objednávky. k dispozícii sú 2 možnosti ( prázdny a prispôsobené ) ak zvolíte " prázdne ", to znamená, budeme vám posielať prázdne pozvanie. nebudeme tlačiť čokoľvek na vnútorné karty. ak sa rozhodnete " mieru ", to znamená, že môžete tlačiť svoje vnútorné kartou, obráťte sa na nás a pošlite mi vaše textové informácie. 2. Vážení, o výzvach, máme 1pcs / 50pcs / 100ks prepojenie. ak si chcete kúpiť 60pcs / 70pcs/ 110pcs...... Kontaktujte nás, prosím, náš zákaznícky servis personál sa vás, ako zadať objednávku. 3. Zvyčajne sme loď, DHL / FedEx / UPS , môže kupujúci dostať vaše pozvanie v 3-8 dní potom, čo sme vyslali. Oveľa Rýchlejšie, Bezpečné a Garantované ako Golstroj.sk Štandardná Doprava a Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus. 4. Ak si len, aby množstva vzorky menej ako 5, je ťažké zbaliť vzhľadom na obmedzené hrúbka vzorky karty, a poškodeniu môže dôjsť pri medzinárodnej preprave. Na tento problém, dúfame, že kupujúci môže pochopiť túto situáciu našich predajcov. Ak dostanete poškodenú kartu, prosím, obráťte sa priamo na nás a my vám odškodnenia. Cítime sa veľmi ospravedlňujeme sa za to, ale náš produkt kvalita je veľmi dobrá. Ak máte akýkoľvek problém, kontaktujte nás, prosím, vďaka. 5. Cena nezahŕňa daň , pretože daň sú rôzne pre rôzne krajiny. Takže nemôžeme vypočítať daň a pridajte ho k cene. Daň sa bude zaplatená kupujúcim, ak sa to stane.

Štítky: laserom rezané biele svadobné pozvánky, arbre laserom rezané svadobné oznámenia a pozvánky, kvetinový laserom rezané svadobné oznámenia, laserom rezané svadobné oznámenia iniciály, laserom rezané zelená svadobné oznámenia, laserom rezané kvetiny svadobné oznámenia, pár laserom rezané svadobné oznámenia, laserom rezané pozvanie svadobné party, laserom rezané svadobné oznámenia štýl, kovové laserové rez svadobné oznámenia.

  • Hudba: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: DORIS DOMOV
  • vzor: Single-Typ stránky
  • Štýl: Iné
  • Číslo Modelu: CW2519
  • Dovolenka: Vianoce

Súvisiace produkty