Nové Dvojitej Vrstvy PU/Velvet Šperky Box Moderné Šperky Skladovanie Organizátor Veľkú Kapacitu Prenosné Náušnice Držiteľ Darčekové Balenie
Nové Dvojitej Vrstvy PU/Velvet Šperky Box Moderné Šperky Skladovanie Organizátor Veľkú Kapacitu Prenosné Náušnice Držiteľ Darčekové Balenie
Sku: g1394
(2 Recenzie)
Novinka

€8.03 €13.16

Popis:

Názov produktu:Nový Dvojitej Vrstvy PU/Velvet Šperky Box Moderné Šperky Skladovanie Organizátor Veľkú Kapacitu Prenosné Náušnice Držiteľ Darčekové Balenie.

O malú krabičku ,venujte prosím pozornosť veľkosť obrázku nižšie

Ručné Meranie Prípustná Odchýlka ±1-3 cm.

To, čo vidíte je to, čo môžete kúpiť.

Všetky výrobky sú prijaté v druh vzorky.

Vezmite prosím na vedomie, že si len kúpiť produkt a neobsahuje žiadne šperky, doplnky.

Poznámky:príslušenstvo alebo hodinky nie sú zahrnuté,predaj displej shelf

Ak potrebujete veľkoobchodnú cenu ,prosím, kontaktujte nás pre cenovú ponuku voľne cenu

SPOKOJNOSŤ ZÁKAZNÍKA

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

PLATBY

Existuje mnoho spôsobov platby sú k dispozícii, ako kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe Golstroj.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

DOPRAVA

1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

NÁVRAT POLITIKY

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Spätná VÄZBA

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Štítky: boho šperky box, krajina krúžok box, jewerly organizátor skladovanie, ply úložné boxy, displej šperky stojan, transportin malé políčko, tous šperky boxy, box storag, mužov, darčeky box, black šperky organizátor.

  • Materiál: Vlvet vnútorné a PU kožené mimo
  • Položka Hmotnosť: 800g
  • Balenie dobre: Prach dôkaz funkcie opp taška+buffer polystyrénu+nepremokavé PVC vak alebo kartónu
  • Prispôsobený objednávky: prijať
  • Šperky Balenie A Typ Displeja: Prípadoch A Displeje
  • Položka Druh: Šperky Obale A Reklamná
  • Názov produktu: Nové PU/Velvet Šperky Box Moderné Šperky Skladovanie Organizátor
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Drop shipping objednávky: prijať
  • holesale alebo vlastné ceny objednávky: Prosím, kontaktujte nás pre cenovú ponuku
  • Názov Značky: Rasalhaguer

Súvisiace produkty