Laser ochranné okuliare vlnová dĺžka 190-540 & 800-2000 - nm OD6 + CE štandard FDA
Laser ochranné okuliare vlnová dĺžka 190-540 & 800-2000 - nm OD6 + CE štandard FDA
Sku: g13973
(0 Recenzie)
Novinka

€54.00 €62.07

Popis:

Laserové okuliare funkcie: BP laserové okuliare sa skladá z polykarbonátu (PC) a Austrálsky dovoz určitých vlnových dĺžok svetla absorpčné materiály pripravené druh efektívne nevýbušnom bezpečnostné okuliare. Optické bezpečnostné charakteristiky plne uspokojiť GJB1762-93 "laser ochranné okuliare fyzické zdravie štandard". Nosenie pohodlné, krásne, bezpečné a spoľahlivé. Laserové okuliare na princípe absorpcie svetla: jej žiadna selektivita sa zdroj svetla, trezor ochrany môžu byť všetky druhy rozptýlené svetlo; V svetle incident Uhol nie je selektívne, all-round ochrany na špecifické vlnové dĺžky laserového a svetlo. Svetlo reakcie rýchlo. Útlm sadzba je vyššia. Povrch je nebojí sa nosiť aj s ťahmi štetcom, tiež nemá vplyv na bezpečnosť svetla. EP - 3 typ laserové technické parameter a vhodné laser ochranné okuliare, ochranné pásmo nm: 200-540 optická hustota: OD = 4-5 používa laser a vlnová dĺžka: Ar-ion laser 488-514.5 nm OD = 5 excimer laserom On - Cd 441.6 nm OD = 5 krát frekvencia Nd: YAG laser je 532 nm OD = 4 ion laser z 514 nm OD = 5 laserové operácie oslnivé biele svetlo, zároveň veľmi dobré tienenie. Laserové okuliare: 1. Laserové okuliare nemôže čeliť laserové zdroje svetla. 2, laserové bezpečnostné okuliare pre polymérnych materiálov, veslovanie, brúsenie povrchu, sú prísne zakázané a tvrdé predmety. Vyčistite objektív, prosím, použite neutrálny saponát a vody, čistej vody, potom použite okuliare handričkou utrite čistou. Môj spoločnosti laser ochranné okuliare je účinná a bezpečnostné okuliare, ktoré sa vzťahujú na rôzne laserom, laserové pero, táto séria svetlo bezpečnostné okuliare nosiť pohodlné, krásne, bezpečné a spoľahlivé. Jeho optická bezpečnosti výkon plne uspokojiť GJB1762-93, laserové okuliare s odrazom typ absorpcie, môžu byť všetky-kolo ochrany špecifické vlnové dĺžky laserového a svetlo. Použiteľné na rôzne laserové zariadenia. Viditeľné priepustnosťou svetla 70% alebo viac. Optická hustota je 5. Viac ako 0, (OD + 5, + 6 OD, OD + 7), ktoré sa uplatňujú osoby: laserové operácie personál, počítač operátora, pilot, plyn, zvárač, zvárač elektrickým vysoká teplota pece prevádzky, lekárske alebo priemyselné personál prevádzky X - ray, farebná slepota farebná slepota, všetko svetlo, ultrafialové žiarenie personál. Ktoré sa vzťahujú na ultrafialové laser a excimer laserom, neodýmu glass laser, polovodičové laserové, CO laser, s prímesou neodýmu granát, rubín laser, CO2 laser, arzenid gália laser a iné laserové ochrany

Doprava:

1.Tovar vám bude dodaný do 1-5 pracovných dní. 2.Budeme posielať položky do 1-5 pracovných dní od prijatia platby vymazané bez ďalších špeciálnych situácie. 3.Položky sú dodávané prostredníctvom medzinárodných leteckých čína príspevok,Bežne poskytujeme registrovaným parcel service na položku doprava,s sledovacie číslo.Za normálnych okolností,doprava trvá približne 15 až 30 pracovných dní.Niekedy doručenie bude trvať dlhšie, ak balík je vybraný colné pre náhodnú kontrolu. 4.Dodacia lehota v konečnom dôsledku závisí od efektívnosti zvyky a kuriérska služba spoločnosti. 5.Pre medzinárodné Kupujúcich,prosím, na vedomie: Dovozné clá ,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke jednotkovú cenu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady.Sme zodpovedný len za poštovné,ako nie sme zodpovední za colné odbavenie. Kupujúci je potrebné zvládnuť colné odbavenie podľa nich vlastné,。 Pripomienky: 1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás,prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služieb,ďakujem. 2.Sme vždy ponúknuť najlepšie ceny najlepšie výrobky a služby. 3.Kontaktujte nás prostredníctvom Golstroj.sk, alebo e-mailom pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky),alebo negatívne(1-2stars)spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu,ďakujem .

Štítky: muži sunglase, slnečné okuliare pre mužov s uv, slnečné okuliare značky ženy, Sklo, sklo mužov, illesteva, muži slnečné okuliare, slnečné okuliare predaj okuliare, sunglasess pre mužov, siamské námestie slnečné okuliare.

  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Objektív Šírka: 45mm
  • Pohlavie: MUŽI
  • Šošovky, Optické Atribút: UV400
  • Objektív Výška: 40 mm
  • Názov Značky: NE-WOLAND
  • Štýl: Okuliare
  • Položka Druh: Okuliare
  • Okuliare Typu: Slnečné okuliare
  • Model:
  • Materiál Rámu: Acetát
  • Číslo Modelu: BP-6006
  • Šošovky Materiál: Polykarbonát

Súvisiace produkty