Okey Nula 45pcs Kondómy Ultra Tenké Transparentné
Okey Nula 45pcs Kondómy Ultra Tenké Transparentné
Sku: g140036
(1 Recenzie)
Novinka

€21.17

Popis:

Latexové kondómy s ultra tenké forme, transparentné, vône zadarmo, rovný povrch, nominálna šírka 52 mm, paralelný tvar s rezervoárom tip, silikónové mazivo.

Ultra Tenké Ako Nič Medzi Vami

Okey Nula, navrhnuté tak, aby pocit, že medzi partnermi na vrchole, pričom prežívanie sexuality; Vďaka jeho chudosť 0,05 mm, je to pocit, to neexistuje. S jeho extra tenký štruktúry medzi Okey kondóm odrôd, Nula zabezpečuje 45 minút nepretržitého radosť s Mega Balík 45. Okey Nulu, čo uľahčuje pohlavný styk a potešenie s jeho mazivo funkciu, poskytuje možnosť mať odlišnú sexuálnu skúsenosť tým, že páry pocit, že nie je kondóm. Mazivo gél, ktorý môže byť preferovaný s OKEY kondómy, umožňuje viac príjemných chvíľ.

Extra fine extra radosť Nula, ktorá je jednou z najviac preferovaných kondóm typy medzi partnermi, ktorí dávajú prednosť OKEY kondómy, je ideálny typ kondómu pre páry, ktorí priority pocit. Kondóm štruktúra bez vône alebo farby vám umožní byť bezpečne spolu ako keby nič nie je medzi vami. Nádrž tip, ktorý sa nachádza na konci kondóm, pomáha pri konci zlučujúcich sa lahko a pohodlne. 45-pack pre kontinuálne potešenie

Štítky: kľúčové prípadoch stanovených, jeep tlačidlo nastaviť, hra, čelenka striebro, rada rodinné hry, barokový bee, krásny piercing, yuminglai dubaj jemné šperky, gél set naomi, condon.

  • Položka Druh: Súbor

Súvisiace produkty