Vonkajšie potreby na Kempovanie Tabuľky Hliníkové Skladanie na GRILOVANIE Tabuľka Pre 4-6 Osôb Nastaviteľné Stoly Prenosný Ľahký Jednoduchý Dážď-dôkaz Stôl
Vonkajšie potreby na Kempovanie Tabuľky Hliníkové Skladanie na GRILOVANIE Tabuľka Pre 4-6 Osôb Nastaviteľné Stoly Prenosný Ľahký Jednoduchý Dážď-dôkaz Stôl
Sku: g14009
(0 Recenzie)
Novinka

€40.21 €47.30

Popis:

Sme výrobcovia, vyššie uvedená cena je bývalý výrobnú cenu tovaru, ak potrebujete faktúru, obráťte sa na zákaznícku službu! Veľkosť stola môžete prispôsobiť sa, vitajte na položku prispôsobiť.

Ak zadáte objednávku, môžete sa obrátiť na zákaznícku službu a informovať o konkrétnych nákladné, pretože poštovné bude kolísať podľa množstva. Ak dostanete tovar vo vzdialených oblastiach (sin-ťiangu, Tibet, Gansu, Ningxia, Vnútorné Mongolsko, Hainan, Qinghai), obráťte sa na zákaznícky servis sa informovať o konkrétnych nákladnej dopravy.

Môžete tiež kontaktovať predajcu na 15888994368

S cieľom splniť rôzne požiadavky na kvalitu rôznych odvetví, môžeme urobiť rôznych štýloch, veľkostiach, farbách a loga podľa požiadaviek zákazníkov. Ako firemné reklamné alebo darčekové predmety, logá, telefónne číslo, adresu a príslušného produktu obrazovej informácie môžu byť vytlačené na stole!

Používa: ročná podpora predaja, festival darčeky, suveníry, stretnutia, majetku otvorenie, atď.

Vážený zákazník, ak chcete tlačiť logo na stôl, kontaktujte, prosím, on-line služby zákazníkom priamo. Ďakujeme za vašu podporu!

1: prispôsobené pokyny: logo a text dar poskytne objednávateľa a projektanta našej spoločnosti vráti po gimp a výroby, ktoré môžu byť vytlačené po potvrdení objednávateľa.

2: čas: Popis: podľa vlastnú schému, obráťte sa, prosím, zákaznícky servis zamestnancov na špecifické výrobné čas

O obdržaní tovaru

Prosím prihláste tovaru a kontrola výrobkov, expresné dodávky. Ak existuje akékoľvek poškodenie, prosím, kontaktujte nás v čase. Ak nemáte kontrolu pred expresné alebo budete musieť vrátiť dieťa do 24 hodín, vrátený prepravné hradí vás. Ďakujeme za pochopenie. Prosím, kontaktujte nás na 18867960588. O Dodávky

Predávame ich na sklade, zvyčajne do 48 hodín po platbe (s výnimkou akcií). Ak ste nedostali tovar do 10 dní po pôrode, alebo ak máte akékoľvek otázky o produktoch, po obdržaní tovaru, kontaktujte náš on-line služby zákazníkom v čase!

1. Zákazníci z Jiangsu, Zhejiang, a Luzhou môže prísť o 2 dni po pôrode

2. Zákazníkov mimo, Jiangsu, Zhejiang, lufujian zvyčajne prichádzajú v o 3-5 dní. Po príchode, expresné spoločnosti, budeme vás informovať na vyzdvihnutie tovaru.

3. Zákazníci v odľahlých oblastiach musí kontaktujte náš on-line služby zákazníkom tvoria nákladné rozdiel. Ak nie, prosím, zatvorte objednávky a odmietnuť dodať. Ďakujeme za spoluprácu!

O vracia

Nie je dôvod vrátiť tovar do 7 dní, ale je potrebné zabezpečiť, aby vrátený tovar nebol použitý a neovplyvní náš druhý predaja. Ak sú výrobky vrátené alebo vymenený z dôvodu osobných dôvodov (nevýrobnej dôvodov), nákladnej by mali byť hradené vami. Okrem toho, vzhľadom na dlhú vzdialenosť vrátiť výrobok v ceste škody a balenie box nemožno použiť znova, musíme odpočítať náklady na vašu odpoveď, sme dúfam, že ste pochopili!

& nbsp; Sos

Štítky: stôl zložiť, tabl, roll tabuľka zlato, veľký balkón tabuľka, masívneho dreva čaj stôl, tabuľka tábor, pu er, zložiť stôl, keramické služby, vonkajšie skladanie biliardový stôl.

  • Veľkosť: 4-6
  • Povrchové Úpravy Materiálov: mramor
  • Zložené: No
  • Spôsob inštalácie: Izolovanými
  • Štýl: Retro Nostalgia / Starý nábytok
  • Číslo Modelu: ŽIADNE
  • Materiál: Kameň / Mramorová
  • Vzhľad: Moderné
  • Pôvod: FI(Pôvodu)
  • Platné Číslo: 4
  • Tvar: Trojuholník
  • Hmotnosť: about 4KG

Súvisiace produkty