Zubné Ústne USB Intraoral Fotoaparát endoskopu borescope 6 led svetlo Domov USB kameru zuby fotenie, Zubár v Rámci ústnej Fotoaparát
Zubné Ústne USB Intraoral Fotoaparát endoskopu borescope 6 led svetlo Domov USB kameru zuby fotenie, Zubár v Rámci ústnej Fotoaparát
Sku: g140358
(1 Recenzie)
Novinka

€16.61 €17.86

Popis:

Vitajte v našom obchode a prajeme vám budú mať šťastnú cestu tu.

1.Popis

Senzor: Pomocou NÁS Howe 1/4 "CMOS čip Master čip: nová generácia ultra high speed DSP Zväčšenie: 10X ~ 15X Objektív: fixed ohnisková vzdialenosť 2 milióny high-definition kamery funkcií Fotoaparátu: fotoaparát tlačidlo na prístroji. ALEBO používať softvér na fotografovanie Pomocný zdroj svetla: postavený šesť vysoký jas biela LED lampa Zobrazovacie rozsah: 20 mm ~ 30mm Dynamic video snímok: 30 snímok za sekundu Systém Podpory: Win2000 / Win XP / Win Vista / Win7 / Win8 / Win 10 / M ac OS Rozmery Produktu: 23X180 mm Objektív veľkosť hlavy: 10x14mm USB dĺžka kábla: 160 cm 2.Použitie výrobku 1. Môžete skontrolovať zuby v ústach, začervenanie, textúru pokožky, anti-aging, pigmentácie, veku, akné, pigmentácie a iné kožné problémy. 2. Použitie: Zubná nemocnice, dentálne kliniky, Rodinné Cestovné, salóny krásy, voľný čas kluby, podniky a ostatné starostlivosti o pleť služby. 3. Tiež môžu byť použité na detekciu mincí a relikvií, dosky s obvodmi a iné pripomienky 3.Ako používať tlačidlo na zariadenie na zachytenie obrázku: Otvorený softvér, Stlačte a podržte tlačidlo na zariadení (> 0.3 sekundy), uvoľnite tlačidlo na okamžité zachytenie obrázku Package Informácie: Endoskopia hosť X1 Softvér CD X1 Jednorazové ochranné puzdro X20 Ps: Ak nemáte CD / DVD, takže je možné čítať disk. 1.Môžete mi povedať váš e-mail reklama šaty, som sa poslať ovládače a softvér prostredníctvom e-mailu. 2. Som poskytne odkaz na stiahnutie softvéru na objednávku stránku.

Doprava Váš výrobok bude odoslaný do 48 hodín od prijatia platby. Uistite sa prosím, vašu adresu zápas dodaciu adresu . Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, kontaktujte nás prosím v prvom rade. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Nebudeme zodpovední za zlyhanie dodávky v dôsledku zle dodaciu adresu zaručujeme, že všetky naše položky sú úplne nové a sú vysoko kvalitné. Prosím, kontaktujte nás čo najskôr, v prípade, že váš produkt je chybný alebo poškodený v dôsledku prepravu alebo balenie chyba. Náš tím služby je ochotný riešiť problém za vás. Prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu priamo . Negatívna spätná väzba nepomôže vyriešiť váš problém. Dúfame, že všetky naše zákaznícke mať šťastný nákup v našom obchode. Návrat & Vrátenie peňazí Budeme akceptovať vráti v niektorých výnimočných prípadoch, prosím, kontaktujte nás pred vrátiť item(s), inak sa vrátil item(s), nebudú akceptované. Kupujúci je zodpovedný za vrátiť, náklady na dopravu a budeme loď nahradenie alebo aby vrátime do 2 dní po vrátil položku prijaté. Ak je to naša vina, bude nám zodpovedný za návrat poštovné. Návrat položka musí byť dodaný do 5 dní. Upozornenie : Prosím, vráťte výrobok v dobrom stave. Je lepšie vrátený v pôvodnom stave. Na Shadental Centrum obchodu,našich zákazníkov vždy na prvom mieste. Ak ste sa uspokojiť s našim produktom, prosím, neváhajte nechať si Pozitívnu spätnú Väzbu. Vaša Spokojnosť je čo najviac sme ochotní vidieť ! ! !

Štítky: contraster zubné fotografie, choroba rast vlasov, bunda mandarin golier oblek, zubné zrkadlo sacie, zubár fotoaparát ústne, živiny rast vlasov, zubné, stomatológia, klobúk čarodejnice, zubné fotoaparát ústne.

  • Veľkosť: Moderate
  • Názov Značky: CUGGLOUD
  • NET WT: 150G
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Plastové
  • Kvalita: úplne nové zo závodu
  • Číslo Modelu: NK14
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce