50Pcs/Veľa 6-8" 15-20 cm Bažant Perie Zlaté Červená Tipy ,Zlatý Bažant, Červený Tip Perie,Zlatý Bažant Perie
50Pcs/Veľa 6-8" 15-20 cm Bažant Perie Zlaté Červená Tipy ,Zlatý Bažant, Červený Tip Perie,Zlatý Bažant Perie
Sku: g140575
(1 Recenzie)
Novinka

€17.00

Popis:

50Pcs/Veľa 6-8" 15-20 cm Bažant Perie Zlaté Červená Tipy ,Zlatý Bažant, Červený Tip Perie,Zlatý Bažant Perie

Materiál: Zlatý Bažant, Červený Tip Perie

Farba:Prírodná

Veľkosť:15-20 cm 6-8 cm Množstvo: 50pcs. Používa: Remeslá, umenie, costuming. Stav: Úplne nové.

Zlatý bažant pierko červená tipy sú jednou z našich najpopulárnejších perie. Sú balené v baleniach 50 perie a prísť s veľkosťou 15-20 cm. Tieto perie majú červené tipy na prednej strane a sú orange na zadnej strane, čo je ideálne pre masívne rozsah používa ako lietať viazanie, fascinators, milliners, headdresses a čokoľvek iného, vaše tvorivé myslenie môže myslieť.

Láskavo upozornenie:

Farba:prírodná

Časté otázky : OTÁZKA:Ako môžem zaplatiť za môj nákup?

Odpoveď: akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: Escrow,cridet karty;T/T); western union. Otázka:koľko to stojí na loď do mojej krajiny?

Odpoveď:Balík menej ako 2 Kg vám bude dodaný Čína Príspevok Letecky, ktoré je doprava zdarma do 26 krajín, ako tieto: Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo; Austrália; Brazília; Kanada, Taliansko, Turecko, Španielsko; Malajzia; Francúzsko, Rusko, Švédsko, Nový Zéland; Nórsko, Švajčiarsko, Japonsko; Thajsko; Írsko; Izrael; Belgicko; Poľsko; Južná Kórea; Rakúsko; Nemecko; Dánsko; Singapure.

V ostatných krajinách, a balík nad 2 Kg, kupujúci majú na dovoliť celý lodné náklady. Otázka:Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky?

Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. Q:Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, ďakujeme! Otázka:som predajcov,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Možno sa vám bude páčiť

Štítky: Pierko, pierko červená, pierko bažant, pierko chvost, pierko kohút, zlatý bažant chvost, dekor pierko, pierko pre plavidlá, oblaku, bažant chvost.

  • farba: Príroda
  • Veľkosť: 6-8" 15-20cm
  • vzor: Umyté
  • Materiál: Bažant Perie Zlaté Červená Tipy
  • QTY: 50pcs za veľa
  • Číslo Modelu: FMA0031

Súvisiace produkty