2021 Megaorei 3 Horúce Vonku Poľovnícke Doplnky, Taktické Digitálne Laserové Infračervené Optiky na Nočné Videnie Použiť pre Riflescope
2021 Megaorei 3 Horúce Vonku Poľovnícke Doplnky, Taktické Digitálne Laserové Infračervené Optiky na Nočné Videnie Použiť pre Riflescope
Sku: g140597
(2 Recenzie)
Novinka

€169.21 €338.42

Popis:

Veľkoobchod Integrovaný Dizajn Magaorei3 Nočné Videnie Riflescope Lov Odbory Optika Pohľad Lov Fotoaparát Zveri Sme továreň priamy, s veľkým Skladom a za najlepšie ceny, dodávky to rýchlo! Sme Prijať aj Dropshipping a veľkoobchodný predaj! Veľké množstvo, lepšie ceny, neváhajte a kontaktujte nás slobodne! Popis: Zabudnite na DIY nočné videnie rozsah kamery na trhu! Pozrite sa na MEGOAREI3! Nemusíte tráviť čas pre montáž na nočné videnie prístroj znova. S Megaorei3, stačí clip-on a skrutku, a je to hotovo! Je to reálne, digitálne 720p HD rozlíšenie, môže nahrávať video a odfotiť v úplnej tme, v noci! Kúpiť teraz a zdieľajte svoj lov video s priateľom!

Oznámenie (pls prečítajte nasledujúce starostlivo) :

1. to je len Integrovaný Dizajn Megaorei3 Nočné Videnie ,nebojte sa, to patrí k normálnej parcela 2. píšeme video rekordér v parcely, a my si najlepšie post poštovné spôsob, ako odoslať so silným colné odbavenie

3. Po poradí, pls byť schopný čítať správy na Golstroj.sk e-maily, v prípade musíme potvrdiť niečo s vami!!! 4. Sme nie je zodpovedná za Vzdialenej poplatok, ak svoje miesto potrebujú vzdialený poplatok, v poradí nie oneskorenie vašej objednávky , pls zaplatiť nás vzdialený poplatok vopred.

Nnique funkcie: 1. Super shockproof (prejsť 1.5 m pokles test)

2. 25 mm Ultra HD objektív

3. 1.29 palcový displej, HD720p

4. 850nm IR

5. Dosiahnuť 200-400 m alebo viac v tme

6. Podpora viacerých jazykov (anglický, nemecký, ruský, španielčina, francúzština, portugalčina, portugalčina, taliančina)

7. Podpora foto a video

8. deň a noc

9. Jednoduchá a rýchla inštalácia

10.Prezieravého ľudia sú tiež vhodné,veľmi jasné Lepšie Ako Ostatní: Jednoduchá INŠTALÁCIA Dať 1 kus 18650 batériu(nie je súčasťou dodávky) do priestoru pre batérie(napríklad fotografie ukázal⑦) Dať ② v zadnej časti okulára z ďalekohľad①. Opraviť ③ v zadnej časti okulára z ďalekohľad①. Utiahnite ④ a②. Utiahnite ⑥ a⑤.

DISPLEJ TLAČIDLO POPIS:

PRÍJEMNÝ PREVÁDZKU MENU

podpora multi-languauge

Ide o spätnú Väzbu: Vaša Spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Ide o Zásielku: Ak zvolíte doprava zadarmo,Budeme mať právo zmeniť express spoločnosti. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých intermational zásielky v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše produkty je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, Maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Ide Vráti: Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 15 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť. Avšak,je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vrátil sú v pôvodnom podmienky,Ak sú položky, ktoré sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu,a neposkytneme kupujúci vrátenie peňazí. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.Pred vrátením položiek,prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami.Po dáte položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, Prosím, sledovacie číslo.

Štítky: vízia riflescopes, veľké puška rozsah, atlas bipod, zelený laser weaver, bipod, glock laser, taška kung fu, riflescop, riflescope hakko, nv007.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Sprievodca Typ: ako si vybrať
  • Názov Značky: Megaorei
  • Číslo Modelu: SZYW20200321
  • Sprievodca Dĺžka: 10"/25 cm

Súvisiace produkty