3 m Kábel Odolný Bezpečné Úspora Priestoru Vrah Praktické Domov Odnímateľná Tepelná Zastrihávač Burín Horák Ľahko Aplikovať Záhrada Elektrický Nástroj
3 m Kábel Odolný Bezpečné Úspora Priestoru Vrah Praktické Domov Odnímateľná Tepelná Zastrihávač Burín Horák Ľahko Aplikovať Záhrada Elektrický Nástroj
Sku: g140640
(0 Recenzie)
Novinka

€22.76 €32.06

Popis:

Technické Špecifikácie:

- Typ: Buriny Horák

Výkon: 2000W

- Napätie: 230V/50Hz

- Minimálna teplota: 60°

- Maximálna teplota: 650°

- Flow: 550L/min

- Konektor: EU,UK

- Farba: Oranžová

Vlastnosti a Výhody:

Profesionálne pletie: Tento produkt využíva profesionálne technológie, maximálne teploty plameňa môže dosiahnuť 650 °C, môžu rýchlo a účinne eliminovať buriny medzi dlažobné kamene, záhrady alebo vjazdy.

Vysoká Účinnosť: buriny horák kombinuje ultra-high 2000W a 230V výkon, čo umožňuje teploty až do 650 ° C a rýchle odstránenie buriny. Kombináciou doplnkov, vaša práca bude veľmi účinné.

Bezpečné Použitie:v Porovnaní s tradičnými buriny horáky, tento produkt nemusí byť používané s zemného plynu, ale používa elektrina, aby bolo efektívnejšie a bezpečnejšie.

Ochrana životného prostredia: Tento produkt funguje spôsobom šetrným k životnému prostrediu. Je poháňaný elektrickou energiou a nemá žiadny otvorený oheň. To neprodukuje toxické a škodlivé látky a plyny. Šetrné k životnému prostrediu, to nespôsobí škody na ľudskom tele.

Jednoduché použitie: zariadenie je ľahko ovládateľný a dobre funguje. Na buriny, horák je ergonomicky navrhnuté a rukoväť je ľahko uchopiť, čo je nepríjemné pre dlhú dobu používania. Tento herbicíd má kompaktný a inovatívny dizajn s odnímateľnou rukoväťou pre jednoduché skladovanie.

Obsah Balenia:

1 x Buriny Horák

3 x Trysky s Rôznymi Funkciami

Upozornenie:

1. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.Pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2. Farba môže mať rôzne ako rozdiel displej,pls pochopiť.

Štítky: pre domáce, rukou záhradnícke nástroje, zastrihávač burín, elektrické weeder, balkón, záhradné náradie, kúrenie, na tráve zastrihávač, 3m masku na tvár, brúska burín, burinu.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Meigar

Súvisiace produkty