Nové 100ks Svietiť, Okruhliaky Svietiace Kamene Svietiť Doma akvárium Záhradné Dekorácie Svetelné Žiariace V Tme Príslušenstvo pre Darček
Nové 100ks Svietiť, Okruhliaky Svietiace Kamene Svietiť Doma akvárium Záhradné Dekorácie Svetelné Žiariace V Tme Príslušenstvo pre Darček
Sku: g140828
(2 Recenzie)
Novinka

€3.48 €5.80

Popis:

Farba: Zmiešané/tmavo modrá/Biela/Zelená/Deep Purple/svetlo oranžová/Oranžová/svetlo modrá/žltá

Veľkosť: 2-3 cm

Balík obsahuje: 100 ks kamene Funkcie:

Non-jedovaté, bez zápachu a nerádioaktívnych, bezpečné pre ryby, vtákov a rastlín, môže svietiť pod tmavom mieste. kamene, okruhliaky nápad pre akvarijné dekorácie pre akvárium, keramickej nádoby, chodník, na dvore záhradné dekorácie akváriu dekorácie.

Kamienkové svetelný zdroj sú zo slnečnej, nepotrebuje elektrickú energiu a žiadna moc, ekologická.

Žiara Kamene, okruhliaky absorbovať slnečné svetlo počas dňa a dať vypnúť svetlo počas noci. Intenzita je najsilnejší 2 - 3 hodiny v noci, po celý deň na slnku.

DIY projekt: skvelé množstvo je dosť pre vás predstavujú rôzne vzor, tvar, na mieste, ktoré chcete, viac hra pre tvorivosť.

Nádherné kamene s povrch: Hladký,vyleštený a ľahko sa čistí.

Štítky: korálky plastové kamienky, kameň natur, 3d ryby živice, svietiť v tme živice, plastové svietiť kamienky, kameň svietiť modrá, žiara kamienkové, akvárium štrk, kamienkové oceľ remienok, fontána dekorácie kameň.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Živica
  • Typ Jednotky: Balenie
  • Svetelné alebo Nie: Áno
  • Číslo Modelu: Žiara Kamienky

Súvisiace produkty