SELSEY BIANKO – Moderné TV Lowdoard TV Skrinka (140 cm, Lancaster Dub/Lesklý Biely Predný Panel, bez LED)
SELSEY BIANKO – Moderné TV Lowdoard TV Skrinka (140 cm, Lancaster Dub/Lesklý Biely Predný Panel, bez LED)
Sku: g140852
(0 Recenzie)
Novinka

€111.85

Popis:

BIANKO Zábava Jednotky - skvelý spôsob, ako spojiť obe vkusný a moderný dizajn do svojho životného priestoru. Toto unikátne navrhnutý zábava jednotka ponúka ohromujúci Lancaster Dub prevedenie s bielym leskom predných dverí paneli, ktorý sa otvorí smerom nadol a je hodnotený držať TV jednotiek až 50 palcov veľkosť.

Na BIANKO je zhotovený s dvoch sklenené police, ktoré umožňujú buď pre zobrazenie homewares alebo audio-visual príslušenstvo, zatiaľ čo iné položky môžu byť ukryté v zobrazení v dolnej priestor, preto vytvára čistý a uprataný životné prostredie

Na BIANKO je dodaný ploché balenie a spolu s ľahko-to-nasledovať/ilustrovaný návod na montáž. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa tohto produktu, použite prosím Q&A nižšie, aby sa váš dotaz vyriešiť náš tím služieb zákazníkom. Sofistikované a Štýlový Dizajn a Ohromujúci Lancaster Dub prevedenie: biely lesklý predný panel dverí vybavené Push-kliknite na položku systém, otvoriť/zatvoriť Dve krásne integrované sklenené police, Ilustrované pokyny pre domáce montáž Celkové Rozmery (L) 140 cm (D) 35 cm (H) 50.5 cm

Vezmite prosím na vedomie: Ak NIE ste skúsený v spojovacie ploché balenie, nábytok, odporúčame vám, aby ste vyhľadali služby profesionálneho assembler, aby sa zabránilo nesprávnej montáže alebo poškodenie komponentov.

Štítky: stojan tv, držiak na stenu, priemyselné tv stojan, montáž tv na stenu, kabinet tv, držiak tv, mount tv, moderm tv stojan, šedá moderné tv stojan, čierne moderné tv stojan.

  • Spôsob inštalácie: Izolovanými
  • Vzhľad: Moderné
  • Názov Značky: Selsey
  • Špecifické Použitie: TV Stojan
  • Druh: Nábytok Do Obývacej Izby
  • Všeobecné Použitie: Bytový Nábytok

Súvisiace produkty