Mini Arašidové Brúska Orieškov Kešu orechy, lieskové orechy slnečnicové semená Elektrický Mlynček self-čo arašidové butte Domácnosti Mlynských
Mini Arašidové Brúska Orieškov Kešu orechy, lieskové orechy slnečnicové semená Elektrický Mlynček self-čo arašidové butte Domácnosti Mlynských
Sku: g141031
(0 Recenzie)
Novinka

€29.79 €40.81

Popis:

500 ML Domácnosti Mlynských Orieškov Kešu orechy lieskové orechy Elektrický Mlynček

Odrážky: 1、DIY Robiť: Tento drvič, podporuje sebavedomie, takže arašidové maslo a môžete pridať čerstvé pip, náhrada cukru, alebo, čo chcete počas prevádzky.

2、Jednoduché ovládanie: To je jednoduché použitie mlyn, a stačí, ak stlačte prepínacie tlačidlo, potom môžete dostať všetky druhy zdravých potravín.

3、Potravín, Zachovanie: Po výrobu jednej potraviny mlynček, je to dobrá voľba dať jedlo v chladničke, a životnosť je približne 2 mesiace.

4、Zdravšie Jedlo: Pomocou mlynčeku, aby sa potraviny podľa vašich vlastných rúk, musí byť zdravšie a bezpečnejšie ako kúpiť v obchodoch.

5、Výber Potravín: lis môže brúsiť väčšinu druhov orechov vrátane arašidy, kešu orechy, mandle, lieskové orechy, makadamové orechy, slnečnicové semená.

Popis:

Teraz si môžete urobiť chutné a prírodné arašidové maslo doma, pridanie iných orechov súčasne, čo je zdravšie a bezpečnejšie ako kúpiť v obchodoch. Môžete vychutnať čerstvé orechy a môžete tiež pridať sladidlá a korenín ako med, čokoláda, cukor, škorica, a soľ. Dať jedlo v chladničke môže uložiť za 2 mesiace. Moc brúska je 150W. To je veľmi jednoduché použitie, uvedenie arašidy a stlačte prepínacie tlačidlo.

Špecifikácie:

Meno: Mini Arašidové Brúska

Kapacita: 500 ml

Menovité napätie: 220 (V)

Menovitá frekvencia: 50 (HZ)

Menovitý výkon: 150 W)

Veľkosť produktu: o 16.5*26.5*12 cm/6.50*10.43*4.72 v

Váha: cca 1.35 kg

Teplé Tipy:

Orechy ako arašidy, kešu orechy, mandle, lieskové orechy, makadamové orechy, slnečnicové semená a viac triturable potraviny, pridaním masla môžete urobiť bohaté na chute a lepší efekt potraviny.

Balenie Zoznam:

1* Mlynček

Štítky: drvič zrna, drvič sladu, mlynčeka na korenie, elektrický mlynček korenie, angl brúska, kešu, arašidové brúska priemyselné, lieskových orechov, Brúska Mlyn, brúska kovové burín.

  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Číslo Modelu: Arašidové Brúska
  • Mlyny Typ: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: CIQ
  • Materiál: Iné

Súvisiace produkty