Najpredávanejšie Profesionálne 18" Hydroponics Leaf Bud Zastrihávač Stroj Rásť Svetlo Ťažkých Reaper Konárika
Najpredávanejšie Profesionálne 18" Hydroponics Leaf Bud Zastrihávač Stroj Rásť Svetlo Ťažkých Reaper Konárika
Sku: g141140
(3 Recenzie)
Novinka

€271.42 €285.70

Popis:

Najpredávanejšie Profesionálne 18" Hydroponics Leaf Bud Zastrihávač Stroj Rásť Svetlo Ťažkých Reaper Konárika

Poznámka: Pre Európu Únie krajín,cena je DDP cenu,Budeme loď z Európy skladu.Pre ostatné krajiny,cena je DDU cenu.

Úvod

Tento výkonný zastrihávač je vybavený bezúdržbovou motor, ostré nehrdzavejúcej ocele (triple) lamelami, ktoré budú minimalizovať poškodenie rastlín. Automatický výstup keď skončil; vybavené čisté životné rukoväť tašky , pomáha znížiť čistenie a všetky neporiadok,nezanecháva žiadne odpadky okolo. Jednoduché rozkladací dizajn pre pohodlné prepravy alebo skladovania.

Používa sa na oddelenie produkcie prebytočného listy a rezanie konárika z rôznych rastlín a kvetov. Môžu byť tiež použité na rez rastlín a drevín, ako je rozmarín, oregano,bazalka, mäta, levanduľa, koriander,petržlen, a pripraviť éterické oleje a zmesi kvetov pre aromaterapiu a potpourri. Stačí pár elektrické pohony, malé listy, bude vyhodený do prevodovky okno vo vnútri ventilátora pre jednoduché likvidácii.

Bud zastrihávač funkcie údržbu motora, tri ostré čepele z nerezovej ocele, rovnako ako fanúšik systém, ktorý poskytuje neprekonateľné výbava kvality a väčšie výnosy bez neporiadok. Stačí pripojiť napájania a zapnite bud zastrihávač, existujú tri rôzne rýchlosti, aby vyhovovali rôznym potrebám. Stroj je odklopnej na 180 stupňov pre jednoduché čistenie a zber poklop môžu byť otvorené, zatiaľ čo stroj beží non-stop použitie. Manipulovaný tašky tiež pomôcť chytiť a držať listov a lístkov. Aplikácie: Rozmarín Oregano, Bazalka Mäty, Levandule Koriander Petržlen Iné liečivé byliny, rastliny alebo bushe

Technické

Napätie :220/110V, Budeme loď podľa vašej krajine napätie

Balenie Zoznam 1 x List Zastrihávač 1 x Hex Kľúča 1 x Napájací Kábel

Štítky: rastú hydroponics systém, sklenené vázy, koniec zastrihávač, list zastrihávač, anti tráva, 150w rásť led, ta rásť taška, box dreva potreby na kempovanie sporák, klas celé spektrum led rastlín biela, tričko t.

  • Číslo Modelu: 18CGCJ
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Napätie: 220V/110V

Súvisiace produkty