Ťažká Ochrana puzdro pre iPhone 12 Pro Max Doom Kovové Brnenie, Hliníkový Kryt Pre iPhone 11 8 7 6 Plus XR 5s Shockproof Prípade
Ťažká Ochrana puzdro pre iPhone 12 Pro Max Doom Kovové Brnenie, Hliníkový Kryt Pre iPhone 11 8 7 6 Plus XR 5s Shockproof Prípade
Sku: g141391
(3 Recenzie)
Novinka

€4.63 €6.62

Popis:

【Celého tela drsné vojenské protection] vyzýva Dva-stupňová architektúry chrániť Telefón s 360-stupňový dvojitá vrstva prístrešia(Anti-scratch, Drop Ochrany, Šok Absorbenta, Nerozbitné). Vyrobené z prémiovej materia Odolné Prostrediu, čím Poskytuje vynikajúcu ochranu pre Telefón.

【Anti-drop a Shockproof] vyzýva telefón prípade design premium soft TPU a kovových materiálov, ťažkých prefekta odolný proti nárazom, keď klesol; veľký, aby sa ubezpečil, že nie bolieť vaše bunky, Ak potrebujete ťažkých prípade, ak chcete chrániť svoje drahé telefónne to je ten najlepší.

【Jedinečné tesniace] vyzýva piesok a prach nemôže vstúpiť, nebojte sa o hraní sa do mora pláž. odolný voči poveternostným vplyvom, môže jednoduchý ochráni váš mobil pred dažďom alebo náhleho poškodenia vodou, môže tvár je odolný voči vode a dažďu dôkaz, ale nie dať do vody.

【Vysokej Dizajn] vyzýva Dizajn Sa hodí pre Apple iPhone dokonale, všetky tlačidlá a ovládacie prvky, ako fotoaparáty & reproduktory, tlačidlo napájania, nabíjací port a tlačidlá ovládania hlasitosti, práca skvelé, ako nie je tam žiadny prípad.

【Pevný tvar] vyzýva Módny dizajn,vyzerá veľmi cool,v prípade človek,vojak,bojovník,Outdoorových nadšencov,Rider,vodič Kamiónu a každý ľudia chcú dobre a ochranu Telefónu.

Štítky: cmar iphone 12, selfie iphone kryt, volať iphone 12, nas rack, iphone 12 pro max prípade pásy, baseus iphone12 pro prípade, sphere x prípade, iphone 6e prípade, doom tričko, iphone 10 xs max telefón prípade.

  • Kompatibilný Model iPhone: iPhone12 Pro Max
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kompatibilné Značky: Apple iphone
  • Názov Značky: HERECASE
  • Druh: Puzdro
  • Funkcie: Tvrdené Sklo+Silikónový Kryt+Hliníkovej Zliatiny prípade
  • Dizajn: Obyčajný

Súvisiace produkty