HSS drážkou pera Broach Nastaviť Metrika Veľkosti 6pcs 2 mm 3 mm Broaches 6/8/10 Muchárik Púzdra s Šupiniek CNC Rezacie Nástroje nôž
HSS drážkou pera Broach Nastaviť Metrika Veľkosti 6pcs 2 mm 3 mm Broaches 6/8/10 Muchárik Púzdra s Šupiniek CNC Rezacie Nástroje nôž
Sku: g141768
(0 Recenzie)
Novinka

€66.60 €74.83

Popis:

HSS drážkou pera Broach Nastaviť Metrika Veľkosti 6pcs 2 mm 3 mm Broaches 6/8/10 Muchárik Púzdra s Šupiniek CNC Rezacie Nástroje

Popis výrobku:

· 2 broaches: 2 mm(A), 3 mm(A)

· 3 Muchárik púzdra: 6 8 10

· 1 podložky

Vlastnosti produktu:

· 2 broaches a 3 púzdra = 6 drážkou pera kombinácie

· Všetky potrebné podložky

Naše zásady spoločnosti:

1. Všetky naše položky v našom obchode má Jeden Rok Záruka od nás. Akékoľvek problémy s kvalitou v normálnej počas záručnej doby, ponúkame bezplatnú opravu. Kupujúci by mali platiť vrátiť nákladov a naša spoločnosť bude platiť re-náklady na dopravu.

2. Tovar vám bude dodávaný do 2-5 pracovných dní DHL, FedEx, UPS, EMS a ďalších spôsob dopravy zvolíte ASAP. Budeme vyberať najlepšie a najvhodnejšie prepravné spoločnosti. Zvyčajne to trvá 7-12 dni, aby sa dospelo väčšine krajín. Oznámi sa vám sledovacie číslo raz, aby dodávaný.

3. Medzinárodné kupujúci sú zodpovední za všetky colné poplatky a clá, dane pre miestne samosprávy. Kontaktujte prosím váš miestny alebo colný úrad, s ďalšie otázky týkajúce sa tejto otázky. Sme nie je zodpovedná za akékoľvek clá alebo iné poplatky požadované, alebo sa vyžaduje podľa krajín určenia.

4.Akceptujeme 30 dní vrátiť politike. Ak sa chcete vrátiť tovar, kontaktujte nás prosím do 30 dní prvý a uistite sa, že balík je un-otvorené. Kupujúci má platiť na cestách a späť dodacie a vlastné poplatok z každej krajiny. Raz sme dostali na produkt a kontrolované, vynaložíme vrátenie peňazí za časť do 24 hodín.

Štítky: Skrutka fréza, broach drážkou pera, načechraný nastaviť, nôž opinel, kábel preťahovanie, drážkou pera broach 3, broach nástroj, hunt nôž, podložka podložka, Auto repair tool.

Súvisiace produkty