JOYLOVE Vzduchu Chladič Zvlhčovač Tiché Chladenie Čistička Prenosná Na Domáce Izba Office 3 Rýchlosti Ploche Chladiaci Ventilátor, klimatizácia
JOYLOVE Vzduchu Chladič Zvlhčovač Tiché Chladenie Čistička Prenosná Na Domáce Izba Office 3 Rýchlosti Ploche Chladiaci Ventilátor, klimatizácia
Sku: g141773
(0 Recenzie)
Novinka

€8.83 €11.03

Popis:

Multi-Funkčná Klimatizácia:

Naše vzduchu chladič má funkciu chladenia, hydratačný, čistiaci, ktorá vám prinesie iný skvelý zážitok. Môže zostať preč od sucha a hydratujú pokožku po celý deň.Malé vzduchu obehových čerpadiel neobsahujú ozónu chladivo . Chráni zdravie vašej rodiny. Tento mini air conditioner je to ako priestor efektívne a hospodárne. To je musí mať nástroj pre horúce letá. 3 Nastaviteľné Rýchlosti Vetra: 3-rýchlosť vyparovaním vzduchu chladič by mohli splniť rôzne potreby a byť používané v rôznych príležitostiach. Môžete si mohli vychutnať nízku rýchlosť, keď ste v spanie a stredná rýchlosť v relaxáciu, rovnako ako high-rýchlosť v horúceho leta. Výkonný Tichý Motor & Nízka Spotreba Energie: Použitie jedinečných technológií na znižovanie hluku 40 dB, super tichý nech budete spať ako bábätko.Malé, klimatizácia, ventilátor, jednoduché ovládanie, si môžete pridať niektoré ľad spolu s vodou do nádrže, pripojte ho do portu USB alebo power bank a ZAPNITE. Ľahký & Safe Dizajn: Tento vyparovaním chladič je len 178x125x200mm, mini veľkosti. To nebude trvať veľa miesta. S uitable pre balík office, rodiny, izby a tak ďalej. Malý plot dizajn eliminuje riziko detí prst vkladanie, ktoré je bezpečné a chladné prostredie pre svoju rodinu.

Parametre výrobku:

Osobný priestor chladnejšie vám umožní mať svoje osobné zóny pohodlia. Multifunkčné Funkcia malé, klimatizácia, ventilátor, prenosné Vyparovaním Vzduchu Chladič , mini stolný vzduch chladnejší. Môže zostať preč od sucha a hydratujú pokožku po celý deň. Malé Prenosné klimatizačné zariadenie sa Veľmi Ľahko prenáša & Pohyb,Ticho Stáť Sám na Vašej Kancelárii,na svojom Dedroom toaletný stolík,Obývacia Izba,Gril Stolný,Vedľa Krásne Zvieratá,ect CHLADENIE & ZVLHČOVANIE & ČISTENIE VZDUCHU: Tento mini, klimatizácia, môže hydratujú pokožku a chladom sa zachovať chladnú hlavu. Nechajte si od suchý vzduch, užite si vlhké chladenie v lete. Whisper-Tichá Prevádzka pre Príjemné Spánku.Nech vás Upokojiť a uvoľniť, pripravte sa na spánok.

Veľkosť produktu: 166x152x145mm

Sadzba d Napätie: 5V

Vody kapacita: 300 ml

Štítky: lg chladiča ventilátor, boyu chladiča ventilátor, v pohode, hmla, difúzor, difúzorom esenciálnych olejov pre aromaterapia, hmla izba, disk rack, ventilátor chladiča stw, chladič ac, chladič vzduchu, vzduch humidifi.

  • Funkcia 1: ventilátor na chladenie domácnosti klimatizácia
  • Funkcia 4: vzduchu chladič pre izba
  • funkcie 5: klimatizácia, chladenie
  • Funkcia 10: Vzduch Chladiča Ventilátor, Klimatizácia
  • funkcia 6: mini chladič
  • Funkcia 9: solárne klimatizácia pre domáce
  • Druh: Klimatizácia
  • funkcia 7: Mini Chladič Vzduchu
  • funkcia 3: mini klimatizácia
  • Funkcia 2: airconditioner pre domáce
  • funkcia 8: miestnosti chladnejšie