1 Pár Kompresie Artritída Rukavice Ženy Muži Spoločné Úľavu od Bolesti Pol Prsta Rovnátka Terapia Zápästie Podporu Anti-slip Rukavice Terapia
1 Pár Kompresie Artritída Rukavice Ženy Muži Spoločné Úľavu od Bolesti Pol Prsta Rovnátka Terapia Zápästie Podporu Anti-slip Rukavice Terapia
Sku: g141834
(1 Recenzie)
Novinka

€5.10 €10.20

Popis:

Špecifikácia Výrobku:

Veľkosť:

Malé (7 cm)

Stredne (8 cm)

Veľké - (9 cm)

Poznámka:

Prosím potvrďte fit položky, ak to zodpovedá vašej modely pred zakúpením.

Funkcie:

1.Terapeutické Artritických Bezprstové Rukavice sú feather light. Bezprstové dizajn je ideálny pre tých, ktorí s artritídou alebo tí, ktorí majú tuhosť,chronické zima, boľavé ruky.

2.Konštruované s nádherným štyroch smeroch elastický materiál, poskytujú kontrolovanú kompresiu pre teplo a pomáha zvýšiť obeh čo v konečnom dôsledku znižuje bolesť a podporuje hojenie.

3.Materiál uľahčuje strane bolesť a otvorené prst tipy a uchytenie bodky ponúka pohodlie pre nositeľa pokračovať vo svojej každodennej činnosti, vrátane: písanie, šitie, varenie a upratovanie.

4.Kompresia rukavice pre Artritída úľavu od bolesti tým, že poskytuje teplo k zvýšeniu krvného obehu. Pohodlné rukavice pre nosenie po celý deň aj v noci.

Package inclulding:

1 pár rukavíc

Štítky: rukavice ženy, tin obväz, bolesti svalov, vlastná maska proti prachu, d pracka, botiquin box, náramok pre priateľka narodeniny, župan ženy, intex bazén, levanduľa čipky rukavice.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Bavlna + Spandex
  • Platné Ľudí: Dospelý

Súvisiace produkty