Dva-v-jednom make-up, Korektor Stick Štetcom Nepremokavé Face Korektor Krém Základná Penetrácia Hydratačná Skryť Poškvrny.
Dva-v-jednom make-up, Korektor Stick Štetcom Nepremokavé Face Korektor Krém Základná Penetrácia Hydratačná Skryť Poškvrny.
Sku: g141967
(0 Recenzie)
Novinka

€3.45 €4.42

Popis:

Odrážky:

1、Vynikajúcej Kvality: Anti-wrinkle, nepremokavé korektor, vyhladzuje pokožku s dlhou životnosťou, pokrytie.

2、Matný Povrch: plné pokrytie korektor má prirodzený mäkký matný povrch. Je to ideálne korektor, posuvné bez odporu a nikdy vrásky.

3、Bezpečné Použitie: Žiadne podráždenie, č rastlinné prísady, žiadne konzervačné látky, žiaden lepok, žiadnu mastenec, č SLS, bez matky, bez syntetických vôní.

4、Ochranu Vašej Pokožky: Všetky zložky sa vyživujú a hydratujú pokožku a pomáhajú chrániť pleť pred ničivými vplyvmi znečistenia a iných environmentálnych stresorov.

5、2 v 1, Funkcie: Zase nadácie korektor, make-up štetec na späť na tvar korektor, dokonalý zážitok.

Špecifikácia:

Názov: Korektor Stick pre ALIVER

Veľkosť: o 15*2.8*2.8 cm/5.91*1.10*1.10 v

Váha: cca 69g

Balenie Zoznam:

Korektor stick*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: high definition rozmery, pro zakryť vysokým rozlíšením, vo vysokom rozlíšení obrázkov, elf s vysokým rozlíšením korektor, high definition krajiny, high definition gobelín, high definition siréna, high definition pro korektor, vysoká chochlaté definícia, high definition pozadie.

  • Veľkosť: Full Size
  • Množstvo: 1PCS
  • Názov Značky: Lanthome
  • Typ Pleti: všetky typy pleti
  • Výhody: OŽIVIŤ
  • Krajina/Región Výroby: Čína
  • NET WT: 69g
  • Číslo Certifikátu: 20200908
  • Číslo Modelu: Korektor
  • Príprava: Krém
  • Zložka: /

Súvisiace produkty