SONOFF Zigbee Most Hub Bránou, Zigbee Senzor Dverí / Teplota Vlhkosť Senzor / Zigbe Snímač Pohybu SONOFF SNZB 01 02 03 04
SONOFF Zigbee Most Hub Bránou, Zigbee Senzor Dverí / Teplota Vlhkosť Senzor / Zigbe Snímač Pohybu SONOFF SNZB 01 02 03 04
Sku: g142332
(4 Recenzie)
Novinka

€6.79 €9.70

Popis:

SONOFF Zigbee Home Security Kit

SONOFF SNZB-01 Zigbee Prepínač Bezdrôtovej komunikácie je mini a nádherné ZigBee bezdrôtový smart switch odpovede na SONOFF ZigBee Most, ktorý umožňuje dosiahnutie účelu scény väzby medzi ZigBee zariadenia (SONOFF BASICZBR3 DIY smart switch a S31 Lite zb smart plug) a Wi-Fi zariadení.

SONOFF SNZB-02 je ZigBee teplota a vlhkosť, senzor, ktorý dokáže bez problémov pracovať s SONOFF ZigBee Most na sledovanie a záznam teploty a vlhkosti na zmeny v domácnosti, ktoré všetky v reálnom čase hodnoty môžu byť kontrolované na eWeLink APP.

SONOFF SNZB-03 je ZigBee snímač pohybu je navyše šikovné, inteligentné zariadenie pre umiestnenie kdekoľvek v domácnosti na detekciu pohybu a vyvolať alarmy.

SONOFF SNZB-04 je ZigBee dva-in-one wireless dvere/okno snímača, ktoré je možné dať na vaše dvere alebo okno povedať vám upozornenie, oznámenia, ak vaše dvere alebo okno otvorené alebo zatvorené, pridať ďalšiu vrstvu zabezpečenia vášho domova.

SONOFF ZigBee Most (Rozbočovač alebo Brána) je srdcom inteligentného domu, ktorá umožňuje vzdialene spravovať rôzne ZigBee zariadenia a senzory na monitorovanie a kontrolu účely domov, a umožňuje vám vytvoriť inteligentný scény, aby sa Wi-Fi a ZigBee inteligentné zariadenia komunikovať na prístup k inteligentnejšej domov a kontrolu ich všetky použitím eWeLink APP.

Upozornenie:

Keď SNZB 03 detekciu pohybu prvýkrát, Snzb 03 bude aktivovaná a posielať signál do Zigbee Most. Ak SNZB 03 detekciu pohybu opäť do 1 minúty po prvom spúšť, SNZB 03 nebude aktivovaná, a nie posielať signál do Zigbee Most. Ak SNZB O3 nechcem detekovať akýkoľvek pohyb do 1 minúty po prvé spustenie, a potom to detekciu pohybu, bude aktivovaná a posielať signál do Zigbee Most.

Aby Zigbee a Wi-Fi Zariadenia Komunikovať

Či Wi-Fi alebo Zigbee zariadení podporu, teraz môžete ovládať ich spolu na e-WeLink APLIKÁCIU cez Most.

Silný Connectiity, Neobmedzené Možnosti

Most podporuje pridať Zigbee zariadenia, ktoré SONOFF vydala, ako S31 Lite Zigbee smart plug a BASICZBR3 DIY smart switch, aby svoj domov múdrejší.

Diaľkové Prenos Signálu

Starať-free, že Zigbee kvality signálu je ovplyvnená stenu.Pridať plug-in sub-zariadenia na bricge a to môže fungovať ako smerovač, či communitcation medzi Mostom a batériové sub-device.

Párovanie Rýchlejšie, Menej Čakania

Hands-free Ovládanie, od Smart Asistentov

Zapnutie/vypnutie Zigbee zariadení alebo žiadať teplota alebo vlhkosť hlasom? Pripojenie Alexa alebo Domovská stránka Google na zjednodušenie vášho každodenného života.

A "Vymeniteľné" Ovládanie Helper

Páry SONOFF SNZB-01 Wiress Spínač a Most, môžete ovládať pripojené rolety pomocou spínača v každom rohu domov

Dodať Pohodlia Domova

Pripojte Most s SONOFF SNZB-02 Tem.&Hum. Senzor na detekciu reálnom čase teploty a humitity vášho domova, potom môžete zapnúť/ vypnúť

Pohyb Umožňuje, Vaše Svetlo Na

Funguje čarodejnice SONOFF SNZB-03 Snímača Pohybu, aby sa váš obývacia izba svetlo sa automaticky zapne, keď idete do obývacej izby večer, č temnoty pred vami.

Vaše Akcie, Rovnako Ako Vypínač, Tlačidlo

Chceli hallay kontrolka zhasne, keď zatvoríte dvere a odísť domov?SONOFF robí svoje myšlienky do reality.

Rýchle Nájsť Cielené Jeden v Skupinách

Prajeme chodbe kontrolka zhasne, keď zatvoríte dvere a odísť domov? SONOFF robí svoje myšlienky do reality.

Štítky: sonoff, mini sonoff, eú zigbee plug, mini sonoff prepínač, aqara dvere, teplo, vlhkosť, aqara, homekit prepínač, programátor alexa, sonoff fob.

  • Štát Montáž: Ready-to-Go
  • Číslo Modelu: SONOFF Zigbee Most
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Bezdrôtový štandard: Zigbee 3.0, 2.4 G Wifi
  • Názov Značky: sonoff
  • Názov APLIKÁCIE: eWelink

Súvisiace produkty